Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Stabilcoinen USDT oplever en stigning i aktivitet, ifølge kryptoanalysefirmaet Santiment.

USDT oplever stigning i on-chain aktivitet

Den populære stablecoin USDT har i den seneste tid oplevet en stigning i on-chain aktivitet, ifølge kryptoanalysevirksomheden Santiment.

Santiment har fremhævet, at den af Tether udstedte USDT, der er bundet 1:1 til den amerikanske dollar, har nået det højeste antal aktive adresser i de seneste tre måneder. Denne stigning skyldes primært en stigning i indskuddene på kryptobørser.

Styrket købekraft

Tidligere på ugen bemærkede Santiment, at mængden af USDT, der blev holdt på børser, var faldet til et niveau, der sidst blev set i marts 2023. Denne udvikling har styrket købekraften hos kryptoinvestorer.

For at skabe noget kontekst havde beholdningerne af USDT på børserne tidligere nået en toppunkt på 16,96 milliarder dollar i august 2022. Derefter faldt de til et lavpunkt på 7,12 milliarder dollar i juni 2023, hvilket svarer til et betydeligt fald på over 58%, ifølge data fra analysevirksomheden.

Interesse for fremtidige køb

Derudover påpeger Santiment, at store tegnebøger, der holder USDT til en værdi af 1 til 10 millioner dollar, akkumulerer den øverste stablecoin. Denne akkumulering betragtes som en indikator for interesse for potentielle fremtidige køb.

Mislykket.

Exit mobile version