Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Stabile kryptovalutaer vil flytte mere kapital end Visa, og bitcoin forventes at nå en rekordhøj kurs på $80.000 i 2024.

Boomender Bitcoin und Stablecoins größer als Visa – Krypto-Experte gibt Prognosen für 2024 ab

Krypto-Analytiker forudsiger rekordhøj Bitcoin-kurs og vækst i stablecoins

En ledende krypto-analytiker fra Bitwise har forudsagt, at Bitcoin-kursen (BTC) i 2024 vil nå et nyt rekordhøjt niveau på 80.000 US-dollar. Samtidig forventes stablecoins at bevæge mere kapital end den førende betalingsudbyder Visa.

### Stærk vækst for Stablecoins
Bitwise’s Senior Research Analyst, Ryan Rasmussen, har fremsat 10 forudsigelser for kryptoindustrien i 2024, hvoraf en af dem indebærer en markant vækst for stablecoins. Ifølge Rasmussen vil stablecoins i 2024 have et samlet betalingsvolumen, der overstiger Visa, da de anses for at være en af kryptoindustriens “Killer Apps”. I tredje kvartal 2023 havde Visa faciliteret betalinger for mere end 9 billioner US-dollar, mens stablecoins på samme tidspunkt var steget til over 5 billioner US-dollar. For at opfylde denne forudsigelse, ville det kræve næsten en fordobling af stablecoin-volumenet.

### Positive forudsigelser for Bitcoin
Udover væksten af stablecoins, forudsiger Rasmussen også et stærkt år for BTC. Med forventningen om godkendelse af den første spot Bitcoin ETF og den forestående halvering i april, forventes Bitcoin-kursen at stige til over 80.000 US-dollar.

### Varierende forudsigelser for fremtiden
Mens Rasmussen og Bitwise er optimistiske for fremtiden, er der stadig stor variation i kryptoeksperternes forudsigelser. Nogle forudser en gennemsnitlig kursværdi på mindst 100.000 US-dollar, mens andre taler om en stigning til så meget som 1 million US-dollar pr. BTC i de kommende år.

### Forventninger til et direkte Bitcoin-ETF
Bitwise forventer også godkendelse af et direkte Bitcoin-ETF og anslår, at op til 72 billioner US-dollar vil blive investeret i ETF’en over de næste fem år.

### Vækst for Ethereum og Coinbase
Udover Bitcoin forventes også Ethereum at opleve vækst i 2024, med en forventet forbedring af markedsdækningen med 100%. Derudover forventes kryptobørsen Coinbase at være en af de store vindere på markedet, med en forudset vækst i omsætningen på 100%.

### Konklusion
Alt i alt er der store forventninger til kryptoindustrien i 2024, med spændende forudsigelser for Bitcoin, Ethereum, stablecoins og kryptobørser som Coinbase. Det bliver interessant at se, om disse forudsigelser vil holde stik, og hvordan markedet vil udvikle sig i de kommende år.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version