AltcoinsKrypto News

Stærke prisstigninger: Disse shitcoins er blandt de bedste performere på markedet

Shitcoins stiger i værdi, men ekspert advarer om risici

 

De største kryptokurser oplever en beskeden positiv tendens mandag, hvor både Bitcoin (BTC) og Ether (ETH) handles med små stigninger inden for de seneste 24 timer. Begge kryptovalutaer er dog stadig fanget inden for deres nuværende handelsområder.

Volatilitetsniveauerne forbliver historisk lave med Bitcoin, der ligger tæt på $29.500, og Ether, der stadig er tæt på $1.850. Markederne afventer mere klarhed om emner som amerikansk regulering og godkendelse af spot Bitcoin ETF’er.

Den makroøkonomiske situation vil sandsynligvis ikke give mange katalysatorer denne uge. Tirsdagens USA Retail Sales-data og onsdagens frigivelse af FOMC-minutter forventes ikke at ændre fortællingen om, at den amerikanske økonomi forbliver stærk, og at den amerikanske centralbanks aggressive stramningscyklus sandsynligvis er ved at aftage med et par rentesænkninger i næste år.

Mens det bredere marked forbliver stille, er de illikvide meme coin/shitcoin-markeder fortsat volatile, som de plejer at være.

Her er nogle af de bedste performerere ifølge DEXTools.

spurdo (SPURDO)

En shitcoin ved navn spurdo (SPURDO), der blev lanceret søndag, fortsætter med at stige mandag.

Med en pris lige over $0,00000005 har SPURDO en markedsværdi på omkring $3,75 millioner. Der er blevet handlet for over $3 millioner i løbet af de seneste 24 timer, og der er over 1.150 ejere af shitcoinen.

Shitcoinen er steget med imponerende 2.000 gange i forhold til dens lanceringsspris på $0,000000000025 på en Decentralized Exchange (DEX) søndag.

En sikkerhedsrevision af token-kontrakten for DEXTools’ GoPlus har afsløret to advarsler (potentielle begrænsninger på antallet af transaktioner og en potentiel handelsnedkøling), og tokenen har en købs- og salgsafgift på 1%.

Top  Sådan beskytter du dig mod volatiliteten på kryptomarkedet: Diversificer din portefølje

Likviditeten er på lidt over $210.000 og er ikke låst, hvilket betyder, at der stadig er risici for en såkaldt “rug pull”.

Foom (FOOM)

En shitcoin ved navn FOOM er steget med 300% mandag og er dermed en af de bedste performerere på shitcoin-markedet.

FOOM har været tilgængelig i et stykke tid og er steget med over 600% siden sine laveste månedspriser omkring $0,000000011. Den handles nu omkring $0,000000078.

Ifølge DEXTools’ GoPlus-sikkerhedsrevision er der kun et enkelt bekymrende aspekt ved token-kontrakten, nemlig fraværet af købs- og salgsafgift. Der er over $4 millioner i likviditet, selvom denne ikke er låst.

Markedsværdien af tokenen var sidst omkring $14 millioner, og der er blevet handlet for næsten $12 millioner i løbet af de seneste 24 timer, med 1.100 ejere.

Farmer Friends (FRENS)

En shitcoin ved navn Farmer Friends (FRENS) har hævet sig markant inden for de sidste par timer.

FRENS er steget med ca. 300% på dagen og handles omkring $0,016 med en mulig test af rekordhøjderne i området $0,02-3.

FRENS har en markedsværdi på omkring $1,5 millioner, $180.000 i volumen i de seneste 24 timer og omkring $220.000 i låst likviditet.

DEXTools’ GoPlus har dog identificeret fire bekymrende aspekter ved tokenens kontrakt, så meme coin-investorer bør være meget forsigtige, da tokenen potentielt kan være en svindel.

Overvej alternative kryptovalutaer

Shitcoins er meget risikable, da de sjældent har nogen reel værdi.

For dem, der leder efter en endnu større sandsynlighed for kortsigtede gevinster, er en alternativ højrisiko-højafkast-investeringsstrategi at deltage i krypto-presales.

Dette er, når investorer køber tokens fra nye krypto-projekter for at hjælpe med at finansiere deres udvikling.

Top  USA konfiskerer digitale valutaer fra kinesisk person involveret i krypto-investeringssvindel

Disse tokens bliver næsten altid solgt meget billigt, og der er en lang historie med, at presales leverer enorme eksponentielle gevinster til tidlige investorer.

Mange af disse projekter har fantastiske teams og en fantastisk vision om at levere en revolutionerende krypto-applikation/platform.

Hvis en investor kan identificere sådanne projekter, er risiko/afkast-forholdet for deres presale-investeringer meget godt.

Teamet hos Cryptonews bruger meget tid på at undersøge presale-projekter for at hjælpe investorer.

Her er en liste over 15 kryptovalutaer, som projektet betragter som de bedste krypto-presales i 2023.

Se de 15 kryptovalutaer her.

Ansvarsfraskrivelse: Krypto er en højrisiko-aktivklasse. Denne artikel gives kun til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan miste hele din kapital.

 

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button