Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Stefan Bollhalder: Ein Experte im Asset Management im Gespräch über Krypto, Zinsumfeld und Diversifikation.

Bis 2025 wird der Bitcoin-Preis voraussichtlich auf 150.000 US-Dollar steigen

## Asset Management i en foranderlig verden

Stefan Bollhalder, med mere end 25 års erfaring inden for Asset Management, er en ekspert inden for investeringsområdet. Med tidligere erfaring fra anerkendte institutioner som Julius Bär og UBS og nu med sit eget firma, St. Gotthard Wealth AG, udvikler han skræddersyede investeringsløsninger til sine krævende kunder. Under World Venture Forum i Kitzbühel delte han sine synspunkter på kryptovalutaer, renteforhold og diversificering.

### Ændringer i Asset Management

Stefan påpeger, at markedet har gennemgået betydelige forandringer i de seneste år. Det klassiske 60/40-portefølje med aktier og obligationer, der tidligere fungerede godt, viste sig at have svigtet i 2022, da obligationerne ikke længere udgjorde en sikker havn. Diversifikation bliver afgørende, da der er flere investeringsmuligheder uden for traditionelle aktier og obligationer. Aktiver som katastrofeobligationer, handelsfinansiering og digitale aktiver kan forbedre diversificeringen og skabe bedre risk/reward-forhold.

### Tech-aktier, Krypto og Makroøkonomi

Stefan mener, at forholdet mellem tech-aktier og krypto er blevet mere betydningsfuldt med tiden. Risikopositioner ændrer sig med markedsstemningen, hvor tech-aktier og kryptovalutaer stiger sammen i risikotunge perioder. Makroøkonomiske faktorer som potentielle rentesænkninger i USA påvirker markedet, men Stefan påpeger, at markedet ofte forudser disse ændringer.

### Bitcoin i forhold til US Dollar og Guld

I forhold til den stærke dollar og svage guldpriser vurderer Stefan, at Bitcoin muligvis udvikler sig til en form for digital guld som beskyttelse mod inflation på lang sigt. Bitcoin har dog stadig en vis volatilitet, men det kan ændre sig med tiden.

### Fremtiden for Krypto-Investeringsstrategier

Stefan råder til en blanding af Bitcoin og Ethereum som grundlag for en kryptoportefølje, som kan effektivt opnås gennem ETF’er. Han anbefaler også at investere i tokens med potentiale blandt tusinder af tilgængelige coins. Sammen med Aury udvikler han et krypto-produkt, der identificerer og investerer i de bedste tokens.

### Tokenisering og Fremtidige Projekter

Stefan tror på tokenisering af traditionelle værdier og ser en bevægelse mod dezentraliserede løsninger, da kunder i stigende grad ønsker mere sikkerhed i deres investeringer. Han fortsætter med at udvikle krypto-projekter gennem Aury, med fokus på automatiserede systemer og en kommende Payment Token.

Generelt viser Stefans synspunkter en tilpasning til en mere diversificeret og teknologisk drevet investeringsverden, hvor kryptovalutaer og digitale aktiver spiller en stadig vigtigere rolle.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version