BitcoinKrypto News

Stemningen svækkes på kryptomarkedet, mens Bitcoin falder under 35.000 dollars

Bitcoin falder under 35.000 $ på baggrund af markedets svækkede stemning

Bitcoin har i dag oplevet en svækket stemning på kryptomarkedet, da den ikke kunne forblive over 35.000 $ og i øjeblikket handles til 34.700 $. Dette tilbagegang på 1,5% for Bitcoin påvirkes af en styrkelse af den amerikanske dollar, hvilket historisk set har udøvet betydeligt pres på prisen på den største kryptocurrency. Alligevel indikerer en dynamisk opadgående trend, at så længe BTC er over 33.000 $, kan der stadig være håb om en positiv udvikling. Imidlertid kunne dagens tab føre til en større korrektion på grund af de urealiserede gevinster, der i øjeblikket registreres af kortsigtede investorer, der er kendt for deres høje spekulative aktivitet. Et af de stærkeste projekt-tab i dag er The Graph, som oplever en korrektion på 13% i forhold til de seneste dynamiske stigninger.

Grafanalyse (Bitcoin, Graph)

Grafen for The Graph viser en massiv stigning på næsten 100% i prisen sammenlignet med den anden halvdel af oktober måned, efterfulgt af en korrektion af den opadgående bevægelse. Der er pt. indikationer på en mulig test af yderligere bullish dynamik omkring 38,2% Fibonacci Retracement af den opadgående bevægelse siden oktober og den gliderede 200-dages gennemsnit, som ligger på omkring 0,12 $. Kilde: xStation5.

Bitcoin beholder en opadgående 1:1 Rallie-struktur, svarende til marts 2023, da banksektoren befandt sig i vanskeligheder. Et vigtigt og nødvendigt støtteniveau for hele bevægelsen er ved niveauet 31.000 $, hvor både den gliderende 200-dages gennemsnit (rød linje) og den 23,6% Fibonacci Retracement af den opadgående bevægelse siden efteråret 2022 findes. Dette niveau forventes at være af stor betydning for at holde øje med i tilfælde af en dybere pris korrektion på omkring 10% efter rallyet i oktober. Kilde: xStation5.

Top  Skuffende start for Ethereum-Futures-ETFs: ETH falder med fire procent efter gårsdagens kursrally

Bitcoin falder under 35.000 $, mens Dollar Index (USDIDX, Gold Chart) oplever et dynamisk rally. Kilde: xStation5 fra XTB.

Kilde: xStation5 fra XTB

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button