BitcoinKrypto News

Stigende accept af kryptovaluta i Latinamerika: Bitso-rapport viser øget interesse i regionen

Bitso rapporterer om stigende accept af kryptokurrency i Latinamerika

Bitso, en mexicansk kryptokurrencybørs, har offentliggjort en ny rapport med titlen “Kryptolandskab i Latinamerika: Bericht H2023 XNUMX”. Denne rapport udforsker markedstendenser for kryptokurrency i flere latinamerikanske lande og fremhæver den øgede accept af kryptokurrency i regionen trods udfordringer som begrænset adgang til finansielle tjenesteydelser og høj andel af befolkningen uden bankforbindelse.

Stigende popularitet af kryptokurrency i Latinamerika

Rapporten viser, at Latinamerika oplever en betydelig stigning i accepten af kryptokurrency, især blandt unge mennesker. Dataanalyse indikerer en markant vækst i antallet af kryptokurrencybrugere i lande som Kolumbien, Brasilien, Argentina og Mexico. Især Kolumbien har oplevet en vækst på 60% i antallet af registrerede brugere på børsen, efterfulgt af Brasilien med en bemærkelsesværdig vækst på 31%.

Præference for kryptokurrency i Latinamerika

Ifølge rapporten foretrækker flertallet af kryptokurrencybrugere i Latinamerika BTC (Bitcoin), efterfulgt af Stablecoins som USDC og USDT. Bitcoin udgør 53% af brugernes wallets i regionen og tegner sig for 38% af alle kryptokøb, mens Stablecoins udgør 30% af købene.

Kryptokurrenciers indflydelse på kønsfordelingen

Rapporten afslører også en stigning i antallet af kvinder, der introducerer kryptokurrency i Latinamerika, især i ældre aldersgrupper. Der ses en tendens til øget accept af kryptokurrency blandt kvinder i alderen 55-64 år. Dette tyder på en mere inkluderende landskab for kvinder inden for teknologi og finans i lande som Kolumbien og Brasilien.

Konklusion

Samlet set understreger rapportens resultater den voksende accept af kryptokurrency i Latinamerika og den stigende tillid til digitale aktiver som et middel til økonomisk beskyttelse og uafhængighed. Bitcoin forbliver det foretrukne valg for brugere i regionen, mens Stablecoins også oplever en stigning i popularitet.

Top  Bitcoin-Prisen forbliver stabil i en snæver range, mens bekymringen i branchen fortsætter

Bemærk: Artiklen er baseret på informationer fra den nævnte Bitso-rapport og er beregnet til at oplyse læseren om tendenserne inden for kryptokurrency i Latinamerika.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button