Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Stilstand på kryptomarkedet: Er det tid til at tænke på næste halving-rally?

Bitcoin Kurs Prognose: Wann startet die Halving-Rallye?

Bitcoin-Kurs stagnerer på trods af begivenheder på kryptomarkedet

Kryptomarkedet har været usædvanligt roligt på det seneste, især når det kommer til Bitcoint kursen. Efter en heftig korrektion tidligere i år har kursen været forholdsvis stabil, og der er ikke sket meget dramatisk på markedet. Selvom der af og til sker mindre udsving op eller ned, er der ikke sket meget for dem, der købte Bitcoin i april og ikke har checket deres portefølje siden da.

Men er det måske på tide at begynde at tænke på den næste “Halving-Rallye”? Halving er en begivenhed, der tidligere har ført til markante prisstigninger for Bitcoin. Ved halving bliver belønningerne til minerne halveret, hvilket resulterer i færre nye BTC i omløb. Dette har tidligere skabt knaphed, hvilket har ført til kursstigninger.

Chancerne for en ny rally omkring halving ser også gode ud. Dog er der ingen garanti, som man kunne se ved Litecoin-halvingen, hvor kursen ikke blev påvirket af begivenheden. Men da Bitcoin’s halving først finder sted næste år, er der god tid til, at flere positive begivenheder kan finde sted, der kan påvirke kursen positivt. Dette inkluderer eventuel rentenedsættelse fra den amerikanske centralbank Federal Reserve og nyheder om Bitcoin ETF’er, der kan tiltrække flere investorer.

Flere eksperter mener, at der kan ske en ny prisrekord næste år. Dog har Litecoin-halvingen vist, at det måske er for tidligt at forudsige en rally på grund af halvering af Bitcoin-belønninger. Men indtil da er der mange alternative investeringsmuligheder på markedet.

XRP20 – En ny token at overveje

I øjeblikket er der stor hype om såkaldte “2.0 coins”. Disse er tokens, der bygger videre på Ethereum og har i mange tilfælde oplevet kraftige prisstigninger på kort tid. En af disse tokens er XRP20, der udnytter populariteten omkring XRP samt hypen omkring 2.0 coins. XRP20 er allerede blevet lanceret i en presale, der var udsolgt på kort tid, og der forventes en potentiel kursstigning ved den officielle lancering næste uge.

XRP20 skiller sig ud ved at have en staking-funktion og en “burning-mekanisme”. En vis procentdel af hver XRP20-transaktion brændes, hvilket gør token deflationær. Det er endnu ikke klart, hvordan staking-funktionen vil fungere, men det forventes, at de, der holder flest tokens, vil få de højeste belønninger. Dette er dog ikke officielt bekræftet endnu.

Selvom XRP20’s hjemmeside understreger, at token intet har at gøre med den originale XRP og ikke er forbundet med den på nogen måde, drager den tydeligvis fordel af hypen omkring originalen, ligesom de fleste 2.0 coins gør.

Presalen for XRP20 nærmer sig allerede sit soft cap-mål på $1,85 millioner, og når den når hard cap på $3,6 millioner, kan man kun købe XRP20 på en decentral kryptobørs som Uniswap. På grund af den store efterspørgsel kan der være en potentiel kursstigning kort efter listing, hvilket kan gøre det dyrere at købe efter presalen.

Af Manuel Lippitz

Manuel Lippitz er en erfaren iværksætter og investor. Efter flere succesfulde virksomhedsopstart begyndte han at fokusere mere på investering i forskellige aktiver. Han har også investeret i kryptokurrencier og NFT’er og skriver om disse emner på sin egen blog.

Bemærk: Investeringer indebærer spekulation, og din kapital kan være i fare. Denne hjemmeside er ikke beregnet til brug i jurisdiktioner, hvor handel eller investering, som beskrevet i artiklen, er forbudt, og den bør kun bruges af personer og på lovlig vis. Din investering er muligvis ikke beskyttet i dit eget land eller bopælsland. Udfør derfor din egen due diligence. Selvom denne hjemmeside er gratis at bruge, modtager vi muligvis provision fra de virksomheder, vi henviser til.

Exit mobile version