EthereumKrypto News

Stor kryptobaisse i 2023: Investor solgte for $41 millioner ETH inden marktnedtur

Kryptomarkedet oplever stort fald i 2023

Kryptomarkedet har for nylig oplevet et af de kraftigste fald i 2023, der fandt sted for få timer siden. Både Bitcoin og Ethereum har haft fald på mere end 10%, hvilket har ført til en markedskapitalisering på henholdsvis 515 milliarder dollars og 202 milliarder dollars.

Interessant nok besluttede en opmærksom storinvestor at sælge sine beholdninger inden dette markedstilbageslag for at beskytte sin formue effektivt. Ifølge en nylig analyse udført af Lookonchain solgte denne prominente investor 22.241 ETH til en værdi af omkring 41 millioner dollars lige før den pludselige prisnedgang. Selvom han lider et tab på 1,7 millioner dollars ved salget, viser det sig, at denne beslutning var fordelagtig, da den beskyttede ham mod den efterfølgende prisnedgang. On-Chain-analyseplatformen påpeger, at investoren potentielt kan købe aktiver til betydeligt lavere priser i fremtiden.

Samtidig er Coinbase-præmien for BTC steget med 3%. Dette kunne tyde på, at velhavende Coinbase-brugere allerede har købt under dette markedstilbagegang. Omvendt kunne prisstigningen også skyldes et massivt salg udført af en betydelig virksomhed på Binance-platformen.

Stigende interesse for at købe dip-fasen

Under et marked med faldende priser betragtes akkumulering af aktiver generelt som en fornuftig periode på grund af deres lavere værdiansættelse. I øjeblikket drejer næsten 1% af alle diskussioner om kryptokurrency på forskellige sociale medieplatforme sig om den såkaldte “køb dip-fase”. Denne andel er den højeste, der er registreret siden april 2023, hvilket indikerer en bred interesse fra investorer i at opbygge deres kryptokurrencybeholdninger.

Top  Ethereum oplever det største procentvise dagsfald siden november 2022 - hvordan påvirker det andre kryptokurver?

Mislykket.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button