Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Stor vækst for Layer-2 løsninger på Ethereum: Hvad er der sket?

Bitcoin Spot ETFs: SEC-Entscheidung könnte Handel revolutionieren

I henhold til de seneste meldinger fra BTC-ECHO venter der en potentiel ændring i reglerne for Bitcoin Spot ETF’er hos de amerikanske børser NYSE, CBOE og Nasdaq. Disse børser har i januar ansøgt om tilladelse til at handle med Bitcoin optionskontrakter, men det er op til SEC at træffe den endelige beslutning. Bloomberg-analytikeren James Seyffart forudsiger, at SEC vil komme med en afgørelse senere på året.

CBOE har trukket deres oprindelige ansøgning tilbage og indsendt en revideret version, hvilket ifølge Seyffart antyder, at der måske har været feedback fra SEC. Der spekuleres også i, om det kan være en taktik for at forlænge fristen for afgørelsen til slutningen af april 2025.

Business Insider Deutschland rapporterer om en markant stigning i anvendelsen af Layer-2 (L2) løsninger på Ethereum-netværket. Antallet af adresser på L2’er nåede over 8,5 millioner sidste måned – næsten dobbelt så mange som tidligere rekorder. Dette indikerer en stigende accept og brug af L2-løsninger til at skalere Ethereum-netværket.

Layer-2-protokoller flytter transaktioner fra Mainnet til sekundære lag, hvilket øger effektiviteten og kan reducere gebyrerne. Den voksende økosystem af Layer-2 indikerer en stigende accept og langsigtet potentiale for Ethereum.

Ifølge CryptoTicker.io oplever Ethereum i øjeblikket store kursudsving med tegn på både en bearish og bullish trend. Kryptoanalytikere har identificeret et kritisk supportområde mellem $2314 og $2435 samt et pennesignal som tegn på en potentiel bullish breakout.

Selvom markedet har korregeret sig, har store investorer udnyttet faldet til at købe store mængder ETH; omkring $56 millioner blev investeret inden for 24 timer. Dette tyder på, at disse investorer ser et langsigtet potentiale i Ethereum.

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version