Krypto NewsRegulierung

Storbritannien planlægger et forbud mod telefonreklamer for finansielle tjenesteydelser, da destinationen for et konsultationspapir fra det britiske finansministerium er blevet udgivet for at bede om feedback om virkningerne på berørte virksomheder og omkostningerne forbundet med indførelsen og gennemførelsen af forbuddet.

Britisk regering forbereder forbud mod telefonmarkedsføring inden for finansielle tjenesteydelser

Det britiske finansministerium har udgivet et konsultationspapir i forbindelse med Det Forenede Kongeriges forberedelse til et forbud mod telefonmarkedsføring inden for finansielle tjenesteydelser. Formålet med konsultationspapiret er at få feedback fra interessenterne for at kunne vurdere virkningerne på de berørte virksomheder og de omkostninger, der er forbundet med implementeringen af forbuddet.

Som tidligere rapporteret af Cointelegraph, annoncerede den britiske regering den 3. maj en ambitiøs strategi til bekæmpelse af svindel, der indebærer oprettelsen af 400 nye stillinger for at opgradere deres tilgang til politiarbejde baseret på efterretninger. Ifølge National Crime Agency koster svindel landet årligt omkring 7 milliarder pund (8,7 milliarder dollars).

Andrew Griffith, økonomisekretær i finansministeriet, understreger, at “regeringen ikke vil tolerere denne adfærd” og taler dermed specifikt om den stigende svindel med telefonmarkedsføring inden for finansielle tjenesteydelser og produkter, der ofte retter sig mod de mest sårbare medlemmer af samfundet.

Ifølge finansministeriet er der talrige tilfælde, hvor såkaldte “koldopkald” har resulteret i tab for investorer, herunder tilfælde, der berører kryptovalutaer. Selvom den britiske regering allerede har indført forskellige forbud og begrænsninger for denne type telefonmarkedsføring, finder svindlere stadig smuthuller i systemet for at omgå loven.

For at implementere et generelt forbud mod koldopkald inden for finansområdet har finansministeriet nu stillet 19 spørgsmål til de berørte interessenter for at sikre maksimal effekt på svindlere og minimal indvirkning på virksomheder, der ofte er afhængige af koldopkald. Konsultationsfasen slutter den 27. september 2023.

Den britiske regering har for nylig afvist en anmodning om at klassificere og regulere kryptovalutaer som spil. I deres begrundelse udtaler de følgende:

“Det britiske finansministerium og FCA [Financial Conduct Authority] vil samarbejde med branchen for at sikre, at krypto-virksomheder får fuldstændig information om de standarder, der kræves for godkendelse ved FSMA Gateway. Yderligere meddelelser vil blive udsendt på det rette tidspunkt for at sikre, at standarderne for godkendelse af krypto-virksomheder, der opererer i Storbritannien, er klart tilgængelige.”

Regeringens svar påpeger, at en sådan tilgang har potentialet til at modarbejde anbefalingerne fra internationale organisationer og standardiseringsudvalg på verdensplan.

Top  Hvorfor falder mængden af Ethereum på børserne og hvor højt kan ETH-kursen stige?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button