BitcoinKrypto News

Største Bitcoin Wale: Analyse af aktivitet og handelsmønstre

Analyse af de største Bitcoin Walers aktivitet

Mål for køb af Bitcoin

Krypto Markedets deltagere overvåger adfærden hos Bitcoin Waler for at bestemme det bedste tidspunkt at købe coins. Disse store investorer kan ofte drage fordel af insiderindsigt for at bestemme, hvornår de skal indgå på markedet eller holde på deres coins for passiv indtjening. BeInCryptos redaktører har analyseret aktiviteten hos de fem største Bitcoin Waler for at undersøge deres nuværende adfærd.

Største Wal bruger Bitcoin til passiv indtjening

Det første Wallet, der blev analyseret, havde en saldo på 94.505 BTC (3,2 mia. USD) med en første Bitcoin indgang den 6. september 2019 og en sidste indgang den 2. oktober 2023. Siden den ukendte overførsel af 94.905 Bitcoins (1,1 mia. USD) den 6. september 2019 har Walletens saldo næsten ikke ændret sig. Ejeren foretog den seneste tilbagetrækning den 4. juli 2021 på 0,71 BTC (25.000 USD). Blockchain-analyser viser, at Walleten modtager månedlige Bitcoin indskud, hvilket tyder på, at ejeren bruger krypto til passiv indtjening.

Køb i Krypto Vinteren

Det næste Wallet, der blev analyseret, havde en saldo på 57.576 BTC (1,9 mia. USD) med en første Bitcoin indgang den 30. september 2022 og en sidste indgang den 10. oktober 2023. Walletadressen foretog den første køb af Bitcoins den 30. september 2022 og modtog den seneste indbetaling den 30. september 2023. Dette indikerer, at ejeren stadig har kontrol over sine coins og bruger dem til passiv indtjening.

Top  President Nayib Bukele of El Salvador Runs for Reelection, Critics Allege Constitutional Violation

Yderligere Waler til passiv indtjening

Den tredje største Wallet havde en saldo på 53.880 BTC (1,8 mia. USD) med en første Bitcoin indgang den 27. maj 2014 og en sidste indgang den 28. oktober 2023. Selvom der ikke er udbetalinger, er der månedlige små Bitcoin indskud, hvilket tyder på, at ejeren også bruger krypto til passiv indtjening.

Muligvis inaktivt Wallet

Det fjerde største Wallet havde en saldo på 51.830 BTC (1,7 mia. USD) med en første Bitcoin indgang den 1. januar 2018 og en sidste indgang den 25. maj 2023. En stor indledende indbetaling, der førte til lave indtægter, tyder på, at ejeren bruger sine beholdninger til passiv indtjening. På grund af fraværet af tilbagetrækninger og åbenbar inaktivitet i cirka fem år er det ikke sikkert, om ejeren stadig har adgang til sine coins.

En anden muligvis inaktivt Wallet

Det sidste Wallet havde en saldo på 44.000 BTC (1,5 mia. USD) med en første Bitcoin indgang den 11. november 2019 og en sidste indgang den 23. april 2023. Ligesom de andre Waler modtager denne Wallet også små månedlige indskud, hvilket tyder på, at ejeren bruger krypto til passiv indtjening.

Konklusion

Fire ud af fem af de største Bitcoin Waler har ikke haft tilbagetrækninger eller markedsaktivitet i årevis, hvilket tyder på, at de muligvis ikke længere har adgang til Wallets. Det er vigtigt at bemærke, at investorer ikke bør udelukkende stole på Walers handlinger, da de kan være risikable, og Waler kan manipulere markederne til deres fordel, hvilket kan skade mindre handlende. Det er altid vigtigt at få yderligere information og konsultere en ekspert, før man træffer investeringsbeslutninger.

Top  Analyse: Europæisk lobbyorganisation kritiserer foreslået lovgivning for digital euro

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button