Krypto News

Tech-chefen fra Ripple Labs, David Schwartz, udtaler om SEC’s berufelse i sagen om XRP: Effektiviteten af retssagen i fokus

SEC går i berufelse i Ripple-sag

I en ny opdatering på X (tidligere kendt som Twitter) har tech-chefen hos Ripple Labs, David Schwartz, talt om udviklingen i forbindelse med SEC’s appel i sagen mod virksomheden.

Ifølge Schwartz har SEC appelleret sagen, fordi de fastholder deres fortolkning af, at retssagen endnu ikke er afsluttet. Denne fortolkning giver de involverede parter ret til at appellere efter afslutningen af ​​sagen. Denne processtrategi sigter mod at øge effektiviteten af ​​sagen og undgå en konstant afbrydelse af hovedsagen via flere appeller af mindre afgørelser.

SEC har appelleret afgørelsen fra dommer Analisa Torres den 13. juli om, at XRP ikke er et værdipapir, når det handles på børser for digitale aktiver. Selvom denne beslutning er favorabel for Ripple, handler SEC’s skridt om en uventet udvikling i retssagen.

Schwartz understregede vigtigheden af at konsolidere appeller for at opnå bedre resultater, da separate appeller ville gøre retssagen endnu mere langvarig.

Tech-chefen nævnte dog også en regel for særlige situationer. SEC argumenterer for, at den særlige situation i denne sag er en grund til at handle anderledes. De foreslår at stoppe retssagen, indtil appellen er afsluttet, men Ripple er uenig.

Ripple mener, at selv hvis SEC kan appellere, bør hovedprocessen fortsættes, mens appelforhandlingen pågår. På den måde kan sagen fortsætte fremad, og appellen kan blive nøje overvejet, når alt andet er afsluttet.

Schwartz fremlagde disse ekstra oplysninger, fordi der florerer rygter i Bitcoin-samfundet om, at SEC måske vil udfordre Torres’ afgørelse for højere retsinstanser.

Udfaldet af retssagen mellem Ripple Labs og SEC kan blive påvirket af, om domstolen accepterer appellen.

Top  Anlæggere i New York undgår klar positionering på børsen - Hvad er årsagen?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button