Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Teknologientusiaster er spændte: En uafhængig, superintelligent AI er på vej ifølge SingularityNET-grundlæggeren

SingularityNET-Gründer im Exklusiv-Interview: "Solana ist Schrott"

## Kunstig intelligens: Elon Musks mareridt og Sam Altmans drøm

Elon Musk har længe advaret om farerne ved kunstig intelligens (KI), og ifølge SingularityNET-grundlæggeren Sam Altman er Musks mareridt ikke ubegrundet. Altman hævder, at en uafhængig, superintelligent KI er tættere på end nogensinde før.

### Om Elon Musks bekymringer

Elon Musk har gentagne gange advaret om, at KI kunne udvikle sig uden for menneskelig kontrol og endda true menneskehedens eksistens. Han har kaldt KI for “vor største eksistentielle trussel” og er kendt for at have investeret massivt i forskning for at sikre, at KI udvikles ansvarligt.

### Sam Altmans synspunkt

Sam Altman, medstifter af OpenAI og grundlægger af SingularityNET, er enig i Musk’s bekymringer, men ser også potentialet i en superintelligent KI. Ifølge Altman kan en højt intelligente KI muliggøre utrolige fremskridt inden for forskellige områder såsom medicin, energi og klima.

### Fremtiden for kunstig intelligens

Selvom debatten om kunstig intelligens fortsætter, er det klart, at teknologien vil spille en stadig større rolle i vores liv. Det er derfor vigtigt at fortsætte med at diskutere og undersøge, hvordan vi bedst kan udnytte KI’s potentiale, samtidig med at vi sikrer, at det sker på en sikker og ansvarlig måde.

Exit mobile version