AltcoinsKrypto News

Tether opretholder ledende markedsandel trods stigende konkurrence og usikre reguleringer med en samlet markedsværdi på $86,1 milliarder

Stablecoin udsteder Tether rapporterer en samlet markedsværdi på $86,1 milliarder, idet de bevarer deres førende markedsandel trods øget konkurrence og usikre reguleringsforhold.

Ifølge virksomhedens reserve rapport udgjorde samlede aktiver $86,1 milliarder, mens forpligtelserne beløb sig til $82,8 milliarder. Forpligtelserne inkluderer brugeraktiver, der er holdt i USDT på tværs af flere netværk.

Denne rapport viser virksomhedens stabilitet, da dens reserver er over 100%. Samlet set offentliggjorde virksomheden en likviditetskatastrofe på $3,2 milliarder, hvilket indikerer et overskud til glæde for fællesskabet.

Virksomhedens $3,29 milliarder overskud er aktionærkapital, der holdes på flere netværk, over 15 som forklaret i erklæringen.

På tværs af netværkene har Solana en værdi af forhåndsautorisation på $1,57 milliarder, efterfulgt af Ethereum og Tron med henholdsvis $617 millioner og $353 millioner.

I de senere år er Tether blevet underlagt tilsyn fra myndighederne for angiveligt at dele falske økonomiske erklæringer, hvilket resulterede i en bøde på $41 millioner fra Commodity Futures Trading Commission (CFTC) i oktober 2021.

Disse begivenheder førte til brugernes frygt, som blev forstærket af Terra Networks sammenbrud efter fiaskoen af dets algoritmeunderstøttede stablecoin i april 2022.

På den lyse side er Tethers tidligere gennemsigtighedsrapporter ikke blevet stillet spørgsmål af regulatorerne, hvilket fører til dens stigende popularitet blandt investorer, selv i lyset af ny konkurrence.

Ifølge rapporten er USDT den eneste stablecoin under Tether, der har overskudreserver over sine forpligtelser. De andre aktiver, CNHT, XAUT, MNXT og EURT, kan ikke fastholde den 1:1 binding med deres balance i tilfælde af en krise.

USDT fører an

USDT har længe ført stablecoin-markedet og holdt sin konkurrence i skyggen trods regulatoriske bekymringer.

Top  DOJ's Leading Role in Shaping Cryptocurrency Industry Boundaries

I virksomhedens Q2-rapport rapporterede den en overskud på $850, en stigning på 30% i forhold til kvartalet før og bragte dens reserver op over $3,2 milliarder.

I juni ramte virksomheden en all-time high, da dens markedsværdi oversteg $83 milliarder, mens konkurrenterne kæmpede for at holde sig oven vande. USD Circle ligger på andenpladsen i forhold til markedsværdi med $28,8 milliarder, en imponerende $50 milliarder efter USDT.

Dominansen af USDT kan bemærkes i det seneste fald for USDC, som registrerede en markedsværdi på $55,8 milliarder i juni 2022. Stablecoinen har stået over for nylige udfordringer, herunder mistet sin binding tidligere på året efter Silvergate Bank-sagen.

Binance USD (BUSD) har i øjeblikket en markedsværdi på $5 milliarder, og virksomhedens CEO, Changpeng Zhao, har fremhævet New York Department of Financial Services’ reguleringsloft for BUSD på $23 milliarder som en afgørende årsag til USDT’s vækst.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button