Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Tether Planlægger At Investere En Halv Milliard Dollars I Bitcoin-Mining – Hvad Det Betyder For Krypto-Verdens Økonomi

Tether will zum größten Bitcoin-Miner werden

Tether annoncerer planer om at investere en halv milliard dollar i Bitcoin-minedrift

I et interview med Tether-CTO, Paolo Ardoino, afslørede Bloomberg, at Stablecoin-udbyderen planlægger at investere en halv milliard dollar i Bitcoin-minedrift. Midlerne vil blive brugt til at opbygge egne minedriftsfaciliteter samt investere i andre virksomheder i branchen.

Tether: verdens mest profitable virksomhed

Tether har i løbet af de seneste måneder vist sig at være den mest profitable virksomhed i verden målt på antal medarbejdere. Virksomheden har optjent milliarder af dollar takket være de markant stigende renter. Da de udstedte US dollar-stabile mønter (USDT) skal sikres med værdier som f.eks. amerikanske statsobligationer, beholder virksomheden renteindtægterne, hvilket ifølge Bloomberg har ført til et overskud på omkring 3,2 milliarder dollar.

Investering i Bitcoin-mineanlæg

Tether har til hensigt at oprette Bitcoin-minedriftsanlæg i Uruguay, Paraguay og El Salvador, med en kapacitet på mellem 40 og 70 megawatt på hver lokation. Målet er at øge virksomhedens andel af den totale beregningskraft, der kræves for at drive Bitcoin-netværket, til 1 procent.

Bullish signal for Bitcoin

Tethers beslutning om at investere i Bitcoin-minedriftssektoren kan ses som et særdeles bullish signal for Bitcoin-kursen. Virksomheden har en omfattende erfaring med kryptovalutaer og kender sektoren godt. Deres investering på en halv milliard dollar i Bitcoin-minedriftsanlæg viser tilliden til Bitcoin.

Desuden kan investeringen tjene som en strategisk manøvre, der øger Tethers kontrol over krypto-økosystemet og udnytter synergier mellem Bitfinex-børsen, stablecoin- og minedriftsforretningerne. Dette gør virksomheden mere uafhængig af hype og makroøkonomiske forhold.

Den planlagte investering er et klart signal om tillid til Bitcoin i kryptovalutamarkedet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version