Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Tether vil offentliggøre sine reserve data i realtid inden 2024

Tether's Paolo Ardoino Reveals Plans for Real-Time Reserve Data Reporting – Will Transparency Lead to a New Bull Market?

Tether Holdings, udstederen af verdens største stablecoin Tether (USDT), har annonceret planer om at levere opdateringer i realtid af sine reserve data.

Paolo Ardoino, Tether’s tekniske direktør og kommende CEO, afslørede, at virksomheden har til hensigt at begynde at offentliggøre reserve data i realtid inden 2024 ifølge en rapport fra Bloomberg.

Dog præciserede Tether senere, at der ikke er nogen fastsat deadline for at nå dette mål.

I øjeblikket offentliggør Tether og opdaterer sine reserve data mindst én gang om dagen, som det fremgår af virksomhedens gennemsigtighedsside.

Virksomheden frigiver også månedlige reserve rapporter og gennemgår kvartalsvise reserve revisioner.

Overgangen til realtidsrapportering sigter mod at styrke gennemsigtigheden og imødegå bekymringer vedrørende sikkerheden for Tether’s stablecoin.

Tether fortsætter med at vokse trods markedets nedtur

På trods af at markedet for kryptovaluta oplevede nogle nedture i 2023, har Tether fortsat fremgang.

Ifølge Tether’s Q2-opdatering steg virksomhedens aktiver med 5,7% og nåede $86,5 milliarder.

Bemærkelsesværdigt rapporterede Tether over $1 milliard i driftsresultat, hvilket markerer en betydelig stigning på 30% fra det foregående kvartal.

Derudover har virksomheden oplevet en stigning i udlån af stablecoin i løbet af 2023, på trods af at sådanne lån blev reduceret til nul i december 2022.

Dette tyder på en stigende efterspørgsel efter Tether’s stablecoin og dens anvendelse som et udlånsinstrument inden for kryptomarkedet.

I sin Q2-attestation, der blev udført af revisionsfirmaet BDO, afslørede Tether en stigning på $850 millioner i overskydende reserver, hvilket bragte det samlede beløb til $3,3 milliarder.

Virksomheden oplyste også, at den har omkring $72 milliarder i indirekte eksponering over for amerikanske statsobligationer, der holdes af penge-markedsfonde, samt amerikanske statsobligationer, der understøtter dens overnight repo.

Stablecoin-markedet bliver fyldt op med PayPal’s PYUSD

Tilbage i august annoncerede PayPal, at den snart vil lancere sin stablecoin PYUSD.

Den dollar-peggede aktiv er udstedt af Paxos, en blockchain infrastrukturfirma, der tidligere udstedte Binance USD (BUSD) stablecoin.

Stablecoin-markedet domineres i øjeblikket af Tether, som klart er den største og mest likvide af de dollar-peggede tokens, efterfulgt af Circle’s USD Coin (USDC).

Nogle mener, at PayPal har evnen til at ryste op i stablecoin-ranglisten, med hensyn til dets rækkevidde på hundredvis af millioner af tegnebøger verden over.

Betalingsgiganten har 420 millioner brugere, og hvis en betydelig del af virksomhedens brugerbase omfavner dens stablecoin til lave gebyrtransaktioner, vil handlende følge efter, og stablecoin’en vil blive vedtaget bredt.

Dog mener William Quigley, en af stifterne af Tether, at PayPal’s stablecoin ikke vil opnå bemærkelsesværdig udbredelse, især uden for USA.

“Højst usandsynligt, at PayPal vil spille en dominerende rolle på stablecoin-markedet, bestemt ikke uden for USA,” sagde han i et nyligt interview med Cryptonews.com.

Exit mobile version