Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Tezos prisprognose som XTZ bliver bedste performer – Kan XTZ nå $10?

Tezos Price Prediction as XTZ Becomes Best Performer – Can XTZ Reach $10?

Tezos price stiger og forbliver stabil

Tezos-prisen har oplevet turbulens de sidste 24 timer, hvor den steg til så meget som $0.722733, før den faldt med 7% og nåede sit nuværende niveau på $0.669953.

På trods af en stigning på kun 0,2% i løbet af en uge og en stigning på 2% i de seneste to uger, har Tezos været stabil i de sidste 30 dage og er faldet med 50% inden for det sidste år.

Dog tyder en stigning i XTZ’s handelsvolumen på 152 millioner dollars inden for de seneste 24 timer på, at markedet for mønten er i bedring, og at den snart kan opleve yderligere prisstigninger.

Tezos prisprognose og tekniske indikatorer

Selvom der har været en stigning inden for de sidste 24 timer, er XTZ stadig i en blandet position rent teknisk, hvilket ikke er overraskende, da den allerede er faldet tilbage til sit tidligere prisniveau.

Den relative styrkeindeks (RSI) for mønten forbliver omkring 50, hvilket indikerer mulige yderligere stigninger eller fald.

Til gengæld tyder XTZ’s 30-dages eksponentielle glidende gennemsnit (EMA) på, at der er stigninger i vente, da dette gennemsnit stadig er langt under det tilsvarende 200-dages gennemsnit (DMA), hvilket signalerer oversalg.

En opmuntrende detalje er, at XTZ ikke er faldet under sit supportniveau, på trods af at det er faldet efter gårsdagens korte stigning. Dette supportniveau fortsætter med at stige støt.

Dette indikerer, at XTZ’s tidligere langsigtede nedgang muligvis er bundet ud, og at mønten er klar til at stige igen. Gårsdagens bevægelse ser ud til at være resultatet af en øget handelsvolumen på den sydkoreanske børs Upbit.

Fundamentale faktorer og adoption af Tezos

På en fundamentalt niveau er der ikke sket noget bemærkelsesværdigt med Tezos, hvilket gør det svært at forudsige, hvornår altcoin vil opleve en vedvarende og konsistent prisstigning.

Tezos gjorde dog officielt frigivelse af nogle Manchester United NFT’er i går, hvilket måske også har hjulpet med at udløse gårsdagens spike.

Ikke desto mindre er der ikke meget væsentligt at berette om i forhold til adoption og brug af Tezos. Tezos har kun en samlet låst værdi på $51 mio., hvilket svarer til 0,25% af Ethereums låste værdi (i øjeblikket $19.825 mia.).

Dette tyder på, at Tezos stadig er en relativt ubetydelig layer-one blockchain, og at det kan tage lang tid, før det kan opnå seriøs trækkraft, når Ethereum, Solana, Tron og BNB Chain stadig dominerer markedet.

Alligevel forventes XTZ at rebounde tidligere eller senere, så mønten kan forventes at nå $0.85 inden årets sidste måned.

Nye, lovende presale tokens

Mens XTZ måske afslutter året med en betydelig rally, kan dets relativt små fundamentale faktorer betyde, at ethvert hop sammenlignet med visse andre mønter er beskedent.

Af denne grund foretrækker mange handlende måske at se på nyere altcoins, der potentielt kunne opleve deres første stigninger i løbet af de næste uger. Presale mønter er en måde at sikre sig gevinster på.

En af de mest lovende presale tokens på markedet lige nu er Meme Kombat (MK), en platform baseret på Ethereum, der gør det muligt for brugerne at satse på udfaldene af AI-genererede kampe mellem meme-karakterer.

Meme Kombats presale har allerede indsamlet mere end $450.000 indtil videre, på trods af at salget kun åbnede for få uger siden.

Dette indikerer, hvor populær platformen kan blive, når den lanceres, da investorer klart er tiltrukket af Meme Kombats unikke tilbud.

Det interessante ved Meme Kombats platform er, at spillere vil kunne satse mod hinanden på udfaldet af de førnævnte meme-kampe, der vil blive tilfældigt fastlagt af platformens AI-algoritmer.

Vindende brugere vil modtage den native token MK som deres belønning for at satse korrekt på udfald, og ERC-20-tokenet får et hard cap på 120 millioner tokens.

50% af denne forsyning er reserveret til presalen, og yderligere 30% er tildelt til staking og battle rewards, hvilket gør MK til et relativt decentraliseret token.

Nye købere kan deltage i presalen ved at gå til Meme Kombats officielle hjemmeside, hvor 1 MK koster $0.1667 for hele udvalget.

Når salget afsluttes, vil MK blive noteret på forskellige handelsplatforme, hvilket kan føre til en betydelig prisstigning på kort tid.

Exit mobile version