AltcoinsKrypto News

Thailand truer med at lukke Facebook ved udgangen af ​​måneden på grund af investeringsbedrageri

Regulation news

Thailands Ministerium for Digital Økonomi og Samfund (DES) har bedt en domstol om at forberede en ordre til at lukke Facebook i landet ved udgangen af måneden, hvis platformen ikke reducerer og kontrollerer antallet af annoncer, der indeholder investeringssvindel, herunder kryptovalutaer. Ifølge meddelelsen er DES i gang med at indsamle beviser, som de vil sende til domstolen inden udgangen af ​​august, med en anmodning om at få platformen lukket inden for syv dage, fordi den tillader svindel at blive annonceret og bedrage folk til at tro, at de foretager legitime investeringer. Hvis Facebook ønsker at gøre forretning i Thailand, skal de vise ansvarlighed over for det thailandske samfund, udtalte minister Chaiwut Thanakmanusorn.

Komainu, kryptokurrencybevarings-samarbejdet mellem den japanske finansielle tjenesteydelsesgigant Nomura, hardware-wallet-producenten Ledger og digital aktivforvalter CoinShares, har modtaget en driftstilladelse fra Virtual Asset Regulatory Authority (VARA) i Dubai. Denne fulde VARA-licens giver en Virtual Asset Service Provider (VASP) mulighed for at tilbyde godkendte virtuelle aktivtjenester til detailkunder, institutionelle kunder og kvalificerede investorer, ifølge websitet. Ifølge pressemeddelelsen giver licensen Komainu mulighed for at tilbyde sin fulde pakke af bevaringstjenester, herunder institutionel staking og pantstyring via sin Komainu Connect-platform til klienter i Emiratet.

Blockchain news

Terra-blockchainen har besluttet midlertidigt at lukke deres hjemmeside for at beskytte brugerne. “terra(dot)money-domænerne er blevet effektivt frosset for at forhindre yderligere fiskesvindel, men en fuld løsning er stadig i gang,” sagde de i dag og tilføjede, at der var forsinkelser med nogle svar fra tredjeparter. Holdet rådede Terra-brugere til at undgå at interagere med websteder under terra(dot)money-domænet, indtil en officiel “all-clear” -meddelelse bliver offentliggjort.

Top  Astra-Upgrade: Avalanche ændrer forholdet mellem primærnetværket og subnetværkerne

Wallet news

Crypto- og ikke-fungible token (NFT)-wallet-appen Phantom har lanceret funktionen ‘Sign In With Solana’ (SIWS), der “lader apps sikkert godkende deres brugere med blot en Solana-adresse,” sagde holdet. Ved at introducere en enkeltklik ‘signIn’-metode og understøttelse af ‘Solana Wallet Standard’ (en åben standard oprettet med Solana Labs) sigter Phantom mod at løse problemet med komplekse og “foruroligende” signaturanmodninger, ifølge blogindlægget. Den nye signIn-metode er tilgængelig på alle extension-platforme, og mobilstøtte kommer snart.

Legal news

Kina har idømt Yi Xiao, en tidligere embedsmand i den sydøstlige provins Jiangxi, livsvarigt fængsel for korrupte aktiviteter, hvoraf nogle var relateret til krypto-minedrift. Ifølge en kinesisk domstol udnyttede den tidligere partifunktionær sin position som partisekretær i Fuzhou by fra 2017 til 2021 til at lette krypto-minedrift, “hvilket resulterede i betydelige tab af offentlige midler, nationale og befolkningens interesser.” Fra 2008 til 2021 misbrugte domstolen sagde, at Xiao misbrugte sin magt i flere stillinger og modtog mere end 125 millioner yuan (17,2 millioner dollars) i bestikkelse.

Exchange news

På søndag advarede Binance og deres administrerende direktør Changpeng Zhao (CZ) brugerne om endnu en svindel og sagde, at et projekt havde “fået meget opmærksomhed ved at lyve om at have et partnerskab med Binance.” Svindlere lyver ofte om partnerskaber for at virke troværdige, tilføjede de og sagde, at børsen annoncerer deres reelle partnerskaber på officielle kanaler. Selvom dette indlæg ikke navngav projektet, kan det være forbundet med AlphaGPT. Mandag tweeted CZ: “Jeg ved ikke, hvad AlphaGPT er. Så det første gang i en spam-kommentar i går på Twitter. Der ser ud til at være mange automatiserede konti, der spammer.”

Top  Eksperte mener at store kapitalindskud vil følge efter godkendelse af Spot Bitcoin ETF, men om der er tale om en bull market er stadig tvivlsomt.

Investment news

Crypto-børsen BingX har annonceret en investering i kunstig intelligens (AI) og Web3-startuppen Moonbox gennem deres investeringsarm Bing Ventures. Ifølge pressemeddelelsen vil denne investering yderligere fremskynde Moonboxs produktudvikling og styrke deres kerneteknologi, der udnytter banebrydende generativ AI til at drive applikationer til det stadig udviklende Web3- og NFT-økosystem. Moonbox planlægger at lancere en række generative AI-drevne NFT’er og applikationer inspireret af kunst og film inden udgangen af 2023, med planer om at lancere deres AI-drevne interaktionsplatform.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button