AltcoinsKrypto News

Tokens designated as unregistered securities show signs of recovery after SEC lawsuits

Opdagelser af bedring for 19 tokens efter SEC-søgsmål

Rundt to måneder efter at US Securities and Exchange Commission (SEC) rejste søgsmål mod de store børser Binance.US og Coinbase, der rettede sig mod 19 kryptokurver, der blev betegnet som uregistrerede værdipapirer, viser de samme tokens tegn på bedring.

Efter anklagerne faldt den samlede markedsværdi af de 19 tokens med cirka 20 milliarder dollars, men handelsvolumen for disse tokens er senere steget, viser data fra CCData.

Ifølge de samme data er den samlede andel af kryptohandel, som disse tokens står for, også steget med omkring to procentpoint til 13%.

Markedsværdien falder, men handelsvolumen øges

Selvom den samlede markedsværdi af tokens er faldet med ca. 20% siden søgsmålene blev indgivet, bliver de stadig handlet.

Den øgede handelsaktivitet er sket på trods af, at tokens er blevet fjernet fra visse platforme, herunder Robinhood, Bitstamp og Bakkt.

I en kommentar til Bloomberg pegede Kyle Doane, en erhvervsdrivende hos kryptoinvesteringsfirmaet Arca, på den nylige retsafgørelse i Ripples retssag mod SEC som årsagen til, at handlende viser interesse for disse værdipapirtokens.

“Doane sagde: “De tokens, der er blevet navngivet som værdipapirer, handles som en proxy for reguleringsafklaring. Da XRP-afgørelsen erklærede, at XRP-token i sig selv ikke er et værdipapir, har reguleringsafklaringen teoretisk forværret, hvilket har resulteret i en dårlig prisudvikling.”

Ripplesagen endte med en delvis sejr for firmaet, hvor dommeren fastslog, at XRP-token “i sig selv” ikke er et værdipapir.

Højere volatilitet tiltrækker handlende

Ifølge Bloomberg kan den øgede handelsvolumen for tokens tilskrives potentialet for højere prisvolatilitet sammenlignet med det bredere marked.

Top  Iotabee DEX revolutionerer Shimmer-Blockchain med bemærkelsesværdig stigning i Total Value Locked

Nogle tokens, som f.eks. SOL, den native token på Solana-blockchainen, har vist bedring ved at stige med ca. 11% fra det indledende fald på cirka 35%.

På den anden side har tokens som ADA, den native token på Cardano-blockchainen, endnu ikke fuldstændig kommet sig og er stadig nede med cirka 20% siden den 4. juni.

(Artikelfoto af Adobe / Pixelbliss)

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button