Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Tom Lee prognostiker at Bitcoin kan nå en seks-cifret værdi inden 2024 på grund af mulig godkendelse af en Spot Bitcoin ETF

Dieser Katalysator könnte dazu führen, dass Bitcoin innerhalb der...

Tom Lee: Bitcoin kunne nå en værdi på over 100.000 dollars før den planlagte halvering i 2024

I en nylig forskningsnote har Tom Lee, den administrerende partner hos Fundstrat Global Advisors, fremsat en ufattelig forudsigelse for Bitcoin (BTC). Ifølge Lee kan den populære kryptokurrency nå en værdi i seks cifre inden halveringen, der er planlagt til 2024. Han mener, at godkendelsen af en børsnoteret Bitcoin-fond (ETF) kunne være katalysatoren og bringe BTC-prisen i en række mellem 140.000 og 180.000 dollars inden april næste år.

Denne potentielle stigning vil betyde en bemærkelsesværdig vækst på mellem 380% og 516% i forhold til det nuværende niveau. Lees prognose bygger på en teori udviklet af Sean Farrell, chef for kryptokurrencystrategi hos Fundstrat, der argumenterer for, at godkendelsen af en Spot-Bitcoin-ETF ville femdoble den daglige efterspørgsel efter Bitcoin.

Ifølge Farrells analyse er markedet for Bitcoin i øjeblikket i balance med 25 millioner dollars i daglige blokbelønninger og en daglig efterspørgsel på 25 millioner dollars. Hvis en Spot-Bitcoin-ETF dog tiltrækker en efterspørgsel på 25 milliarder dollars i sit første driftsår, ville det svare til en daglig efterspørgsel på 100 millioner dollars. Da det daglige udbud forbliver på 25 millioner dollars, vil den øgede efterspørgsel skubbe ligevægtprisen opad. Ifølge en ligevægtsanalyse vil den implikerede clearingpris før halveringsebegivenheden i april 2024 være mellem 140.000 og 180.000 dollars.

Forestillingen om en højere ligevægtpris stemmer overens med Farrells skøn over en Bitcoin-flowmultiplikator på mellem 4X og 5X. Dette tyder på, at for hver dollar i ny efterspørgsel kan prisen på Bitcoin stige med fire til fem gange.

Lee diskuterer sandsynligheden for, at en Spot-Bitcoin-ETF bliver godkendt i USA og nævner den såkaldte “BlackRock-effekt” som en væsentlig faktor, der kan øge chancerne for godkendelse. BlackRock, verdens største investeringsfirma målt efter forvaltet formue, har for nylig indsendt en ansøgning om en Spot-Bitcoin-ETF, der har potentialet til at påvirke tilsynsmyndighedernes beslutninger til fordel for godkendelse.

I sammenfatningen af ​​sin prognose forudsiger Tom Lee fra Fundstrat Global Advisors, at Bitcoin kan nå en seks-cifret prisindstilling inden halveringen i 2024, drevet af den mulige godkendelse af en Spot-Bitcoin-ETF. Denne optimistiske prognose er baseret på teorien om, at en Bitcoin-ETF vil øge den daglige efterspørgsel markant. Det er dog stadig uvist, om regulatoren vil give tilladelse, især med de store aktører som BlackRock, der ønsker at lancere en Spot-Bitcoin-ETF.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version