AltcoinsKrypto News

Top 3 Shitcoins at the Moment: METAL, XBULL, and XDOGE

Blue chip kryptomarkeder under pres

Blue chip kryptomarkeder er under pres på torsdag som følge af en kombination af makro- og teknisk salgspress. Bitcoin (BTC) er faldet med omkring 3%, efter at det for nylig faldt under sin opadgående trend fra 2023 til nye fler-måneders lavpunkter under $28.000.

Ether (ETH) er faldet med ca. 3,7% torsdag og handles under $1.750, efter at det faldt under vigtig støtte i form af sin 200-dages bevægelige gennemsnit (200DMA).

Længerevarende amerikanske og globale obligationsrenter er steget i denne uge, da investorer har justeret forventningerne til varigheden af langsigtede inflationspresser efter flere positive tal fra USA. Samtidig bidrager den høgagtige tone i protokollerne fra Fed-mødet, der blev offentliggjort tidligere på ugen, også til en stigning i renterne.

Protokollerne viser, at Fed bevidst holder døren åben for yderligere renteforhøjelser, hvis det bliver nødvendigt. Investorer bliver opfordret til at sælge risikable aktiver uden afkast (som aktier og krypto), når amerikanske statsobligationers rente stiger, da amerikanske obligationer betragtes som en helt risikofri aktivklasse (under den antagelse, at USA aldrig vil misligholde sin gæld).

Med den kortsigtede udsigt for de store mønter ser det ikke for godt ud, og handlere vil fortsat søge mod de ilikvide meme investeringsvalutaer, der fortsat tilbyder muligheden for hurtige eksponentielle afkast, hvis du vælger den rette juvel.

Her er nogle af de bedst præsterende small-cap mønter ifølge DEXTools.

METAL (METAL)

METAL, den native token af en platform, der hævder at være en komplet Ethereum on-chain handelssuite, holder fast i størstedelen af den massive gevinst, det har opnået siden lanceringen onsdag.

Top  Powell's Comments Ignite Bitcoin Price Surge to $39,000 - What's Next for BTC?

Tokenet er steget med næsten 8.000% fra dets DEX-lanceringspris og havde sidst en markedsværdi på omkring $1,4 millioner, med omkring 1.150 indehavere og en handelsvolumen på 24 timer på omkring $3,5 millioner.

METAL har for tiden også over $200.000 i låst likviditet, hvilket reducerer risikoen for et rugeforsøg.

Dog afslører DEXTools’ GoPlus-sikkerhedsaudit fire bekymringsfulde aspekter ved tokenets kontrakt, herunder en købsskat på 5% og en salgstaxa på 5,19%, samt yderligere funktioner, der kan påvirke, hvordan tegnebøger er i stand til at handle med tokenet. Købere bør derfor være opmærksomme på, at tokenet muligvis kan være en fidus.

XBULL (XBULL)

XBULL, som beskriver sig selv som “kryptomarkedets symbol på styrke og vækst”, steg med over 2.000% i de seneste 24 timer ifølge DEXTools, hvilket gør det til en af de bedst præsterende shitcoins.

Tokenets markedsværdi var sidst omkring $420.000, med en handelsvolumen på 24 timer på omkring $300.000, låst likviditet på $170.000 og over 350 indehavere.

DEXTools’ GoPlus-sikkerhedsaudit afslørede ikke nogen bekymringsfulde aspekter ved tokenets kontrakt, hvilket bør mindske investorens frygt for, at tokenet er en fidus. Selvfølgelig er det altid værd at være årvågen, da der altid er en risiko for, at GoPlus kan overse noget.

XDoge (XDOGE)

XDoge, som ser ud til at forsøge at kombinere Dogecoin med Twitters ombranding til X og skabe hype på denne baggrund, er faldet tilbage torsdag, men steg stadig med omkring 230% i de seneste 24 timer ifølge DEXTools.

XDOGE’s markedsværdi var sidst omkring $470.000, med over $220.000 i handelsvolumen på 24 timer og $133.000 i likviditet, som har været låst i to måneder. Tokenet har nu over 850 indehavere, og DEXTools’ GoPlus-sikkerhedsaudit har ikke identificeret nogen bekymringsfulde aspekter ved tokenets smartkontrakt.

Top  Opdater venligst din manager magazin App for at fortsætte med at læse gratis nyheder og analyser

Kryptoalternativer at overveje

For kryptoinvestorer, der ønsker at diversificere, er en alternativ investeringsstrategi med høj risiko og høj belønning at deltage i kryptoforkøbsalg.

Dette er, hvor investorer køber tokens i nystartede kryptoprojekter for at hjælpe med at finansiere deres udvikling. Disse tokens sælges næsten altid meget billigt, og der er en lang historie med, at forkøbsalg leverer enorme eksponentielle gevinster til tidlige investorer.

Mange af disse projekter har fantastiske teams bag sig og en stor vision om at levere en revolutionerende kryptoapplikation/platform. Hvis en investor kan identificere sådanne projekter, er risiko-/belønningsforholdet for deres forkøbsinvestering meget godt.

Holdet hos Cryptonews bruger meget tid på at undersøge forkøbsprojekter for at hjælpe investorerne. Her er en liste over 15 af de bedste krypto-forkøbsprojekter for 2023 ifølge teamet bag projektet.

Se de 15 kryptomynter

Bemærk: Krypto er en aktivklasse med høj risiko. Denne artikel er kun givet for informationsmæssige formål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan tabe hele din kapital.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button