Krypto News

Trumps Ethereum-Investition og igangværende økonomiske undersøgelse: Ex-Præsident Donald Trump besidder Ethereum-aktiver til en værdi af 250.000 til 500.000 amerikanske dollar ifølge hans økonomiske afsløringsrapport. Trumps kryptobesiddelser rejser spørgsmål om politiske forbindelser til krypto, mens undersøgelser fortsætter.

Trumps Ethereum-investering og igangværende finansielle undersøgelse

På Twitter meddelte den velkendte konto WatcherGuru, at den tidligere præsident for USA, Donald Trump, ejer kryptokurrency til en værdi af 250.000 amerikanske dollars. Faktisk drejer det sig om 250.000 til 500.000 amerikanske dollars, der befinder sig på en Ethereum Wallet. Det ser ud til, at det primært drejer sig om NFT’er.

Denne afsløring kommer samtidig med en igangværende undersøgelse af den tidligere præsidents finansielle optegnelser af retten.

Både Trump og hans nærmeste kreds har vist interesse for NFT’er, selvom Trump tidligere har udtalt sig negativt om Bitcoin og kryptokurrency.

Formålet med den igangværende undersøgelse er at fastslå omfanget af Trumps involvering i kryptomarkedet og afgøre, om han eventuelt har overtrådt love gennem sine kryptoaktiviteter.

Trumps indflydelse på NFT’er og deres udsving

I december 2022 annoncerede Donald Trump udgivelsen af en samling af NFT’er under navnet “Trump Digital Trading Cards”. Kun en dag efter lanceringen steg værdien af disse NFT’er markant og nåede en hidtil uset højde på 0,84 ETH.

Desværre faldt prisen på disse NFT’er parallelt med det generelle sammenbrud på kryptomarkedet, og værdien af ​​”Trump Digital Trading Cards” faldt til 0,12 ETH, hvilket svarer til et tab på 85 procent.

Melania Trumps NFT-aktiviteter og kontroversen omkring NASA-billeder

Også Trumps kone, Melania Trump, har involveret sig i NFT-sektoren. Hun omdannede berømte billeder fra Apollo-månelandingerne i 1960’erne og 1970’erne til NFT’er og solgte dem til en pris på 75 amerikanske dollars.

Top  Problemer med Deepfakes: Er Caitlyn Jenner bag Memecoin-hack?

Denne handling vakte imidlertid irritation hos NASA-myndighederne, da det var i strid med rumfartsmyndighedens rettigheder, som forbød brugen af ​​billederne til NFT’er.

Et indblik i lovligheden af Trumps Ethereum-ejerskab

Det faktum, at Donald Trump ejer Ethereum NFT’er, antyder ikke nogen overtrædelse af loven, da disse aktiver er godkendt af reguleringsmyndighederne i USA.

Dog rejser den tidligere præsidents involvering i krypto-verdenen vigtige spørgsmål, der skal undersøges nærmere i den igangværende undersøgelse.

Samlet set viser den tætte forbindelse mellem Donald og Melania Trump og verdenen af ​​kryptokurrency og NFT’er den voksende betydning af disse teknologier og deres indvirkning på politiske personligheder og offentlig opinion. Mens undersøgelserne udvikler sig, vil det være interessant at se, hvilke yderligere erkendelser der kommer for dagen om deres aktiviteter.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button