Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Tyskland vil regulere Bitcoin-transaktioner, Sachsen bliver BTC-Wal, og BlackRock og Co. øger beholdningen: Hvad sker der med Bitcoin-markedet?

Will die CDU wirklich Bitcoin verbieten?

Die CDU/CSU-Fraktion im Bundestag vil stramme reguleringen af Bitcoin

Die CDU/CSU-Fraktion im Bundestag vil stramme reguleringen af Bitcoin og andre kryptovalutaer i et forsøg på at bekæmpe hvidvaskning af penge. I et nyt antragsudkast foreslår partiet at forbyde visse Bitcoin-transaktioner og -mixere samt indføre en registreringspligt for selvhostede adresser. Derudover vil de gøre det muligt at indhente oplysninger om krypto-wallets automatisk.

Dette forslag har mødt skarp kritik fra Bitcoin-samfundet i Tyskland, og vores podcastere David Scheider og Sven Wagenknecht udtrykker også deres bekymring.

Sachsen beslaglægger 50.000 Bitcoin

I en bemærkelsesværdig opdagelse har det saksiske kriminalpoliti i samarbejde med anklagemyndigheden i Dresden beslaglagt 50.000 Bitcoin til en værdi af to milliarder euro. Dette beløb udgør næsten 50% af Sachsens statsgæld, men det er endnu uvist, hvad myndighederne vil gøre med det digitale formue.

Bitcoin ETFs: BlackRock og Co. øger deres BTC-beholdninger

Der er nu en positiv nettotilførsel af Bitcoin til ETF-sponsorerne, da salget af Grayscale Bitcoin ETF bremser op. Vores podcastere diskuterer, hvorfor dette er et bullish signal, og hvad det kan betyde for markedet.

Det er endnu uvist, hvordan disse ændringer vil påvirke kryptomarkedet og Bitcoin i Tyskland, men det tyder på en øget fokus på regulering og kontrol af digitale valutaer.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version