Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Tysklands regeringes Bitcoin-salg får kursen til at styrtdykke – Hvad betyder det for markedet?

Geld, Bitcoin, Kryptow

## Bitcoin-kursen påvirket af tysk regerings handlinger

Anfang Juni lå Bitcoin-prisen stadig over 70.000 dollars, men knap en måned senere har den stabiliseret sig under 60.000 dollars. En teori om, at den tyske regering kan være skyld i disse kraftige svingninger, er blevet opstillet.

### Teori om kursudvikling

Bitcoin-kursen faldt under 55.000 dollars i starten af juli, hvilket fik eksperter til at reagere. Ifølge Bloomberg skyldes den seneste udvikling angiveligt tyske regeringshandlinger.

Den tyske regering angiveligt påbegyndte salget af beslaglagte Bitcoin den 19. juni. Arkham Intelligence har oplyst, at Tyskland har solgt alle sine Bitcoin-beholdninger fra nyere beslaglæggelser, hvilket tog flere uger. Dette resulterede i en markant stigning i udbuddet, der igen pressede priserne på den største kryptovaluta nedad.

I januar beslaglagde det tyske forbundskriminalpoliti 50.000 Bitcoin til en værdi af cirka 2,8 milliarder dollars (baseret på de aktuelle kurser på tidspunktet for salget).

Kryptovalutaen blev beslaglagt i forbindelse med opløsningen af Movie2k.to, en hjemmeside for filmpirateri, der blev fundet skyldig i hvidvaskning af penge og andre ulovlige aktiviteter. Siden den tyske regering begyndte salget af Bitcoin den 19. juni, har kryptovalutaen kun svagt genvundet sig.

### Mt. Gox til at udbetale Bitcoins

En anden faktor, der kan påvirke kursen yderligere, er Mt. Gox, den tidligere japanske handelsplatform for kryptovaluta, der blev hacket i 2014. De er begyndt at udbetale nogle af de over 140.000 Bitcoins til en værdi af ca. 8 milliarder dollars til ofrene. Forventningen er, at mange af modtagerne vil vælge at sælge deres Bitcoins.

Hvad mener du om den tyske regerings beslutning om at sælge deres Bitcoins, mens andre lande øger deres beholdninger? Planlægger du at holde eller sælge dine Mt. Gox-udbetalinger? Del dine svar i kommentarerne!

### Sammenfatning

– Bitcoin-prisen faldt fra over 70.000 USD til under 60.000 USD
– Den tyske regering solgte beslaglagte Bitcoins
– Salget begyndte den 19. juni og varede flere uger
– Beslaglagte Bitcoins stammer fra opløsningen af Movie2k.to
– Mt. Gox påbegynder udbetalinger af over 140.000 Bitcoins
– Forventning om, at modtagerne af Mt. Gox Bitcoins vil sælge dem
– Bitcoin-kursen har kun svagt genoprettet sig siden salget startede

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version