BitcoinKrypto News

Ukendt virksomhed opbygger tredjestørste Bitcoin-adresse på $3 milliarder på kort tid

En ukendt virksomhed har akkumuleret Bitcoin værd over 3 milliarder dollars

Vigtige detaljer

  • En ukendt virksomhed har hurtigt akkumuleret Bitcoin (BTC) til en værdi af over $3 milliarder dollars.
  • Virksomheden ejer i øjeblikket den tredjestørste Bitcoin-adresse i verden.
  • Walletens akkumulationsaktiviteter begyndte i midten af maj og voksede til verdens største Bitcoin-ejer inden udgangen af juni.
  • Walletens tilhørsforhold til en kryptocurrency-børs er ikke bekræftet.

Walletens akkumulationsaktiviteter

Ifølge data fra BitInfoCharts begyndte akkumulationsaktiviteterne for denne wallet i midten af maj og tog fart i løbet af kort tid. Ved udgangen af juni sad virksomheden på den største mængde Bitcoin i verden.

Walleten har ikke solgt nogen Bitcoin siden oprettelsen

Siden oprettelsen har walleten ikke solgt nogen af de Bitcoin, den har akkumuleret. Dette kan indikere en langsigtede investeringsstrategi eller en tilbageholdende tilgang til markedet.

Mønster af Bitcoin-akkumulation

Walleten har vist et indkøbsmønster, hvor mængden af indkøbt Bitcoin varierer. Det første køb i maj var på 0,25 BTC, og det seneste køb var på imponerende 6.600 BTC. I øjeblikket har walleten en saldo på 118.300 BTC, hvilket svarer til en værdi på omkring $3.087.545.354.

Walleten er den tredjestørste i verden

På verdensranglisten ligger denne adresse i øjeblikket på tredjepladsen, kun overgået af Binance og Bitfinex’s Cold Wallets. Det er muligt, at denne adresse tilhører en anden kryptocurrency-børs, der strategisk justerer sine BTC-reserver.

Santiment Analyse

Wale fortsætter med aktiviteterne

Analysefirmaet Santiment har observeret, at betydelige Bitcoin-ejere, der ofte omtales som “wale”, har fortsat deres aktivitetsniveau til trods for den seneste nedtur på kryptomarkedet. Dette indikerer, at de store spillere stadig er engagerede i markedet, selvom effekterne af prisfaldet endnu ikke er helt undsluppet.

Top  Coinbase lancerer Bitcoin og Ethereum futureskontrakter til detailhandlere i USA

Stor aktivitet indikerer dedikation

Den betydelige mængde af store BTC-transaktioner, der når en værdi på over $1 million hver, tyder på en øget aktivitet blandt wale under dette fald på markedet. Indtil videre er antallet af store wallets dog ikke faldet i samme omfang som markedet.

Det er vigtigt at bemærke, at dette er analytiske observationer, og at der kan være mange faktorer, der påvirker aktiviteterne af wale på det kryptomarked.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button