Krypto NewsRegulierung

Unbekannter BTC-Wal häuft 118.300 Bitcoins im Wert von über 3 Milliarden US-Dollar an – Ist Gemini oder BlackRock involviert?

En ukendt Bitcoin ejer akkumulerer 118.300 Bitcoins

I løbet af de sidste tre måneder har en ukendt person samlet en imponerende mængde Bitcoins. Denne ukendte Bitcoin ejer har akkumuleret hele 118.300 Bitcoins, hvilket svarer til en værdi på over 3 milliarder dollars baseret på de aktuelle markedspriser.

Det interessante ved denne situation er, at ejeren af ​​denne wallet stadig forbliver en ukendt person. Dette har givet anledning til forskellige spekulationer, hvor nogle pegede på Gemini som mulig ejer. Der er dog også nogle rygter om BlackRock’s involvering i denne sag.

Spekulationer om ejeren af ​​wallet

Selvom ejeren af ​​denne wallet stadig forbliver en hemmelighed, er der blevet sat gang i forskellige spekulationer omkring dette. Mange i branchen siger, at der formentlig er tale om en centraliseret kryptobørs, der står bag ejerskabet af ​​disse Bitcoins. Denne teori har fået Gemini, en af de førende kryptobørser, til at komme i fokus for interessen.

Ifølge en tweet fra Wu Blockchain, er der beviser på, at Gemini har overført Bitcoins til den nye adresse bc1q…. 59v2 i løbet af de sidste tre måneder. Denne adresse indeholder nu hele 118.000 Bitcoins, hvilket gør den til den tredje største Bitcoin ejer. De to største Bitcoin adresser tilhører Binance Cold Wallets.

BlackRock’s involvering

I kryptomiljøet går der også rygter om, at BlackRock, en globalt anerkendt investeringsvirksomhed, øger sin involvering i den digitale formuesektor. Dette rygte opstod på baggrund af en sammenfald mellem wallet-transaktionerne og BlackRocks seneste ansøgning om at introducere en Spot-Bitcoin ETF (Exchange Traded Fund) sidste måned.

Top  Bitcoin's Independence Challenged by Central Bank Digital Currencies (CBDCs): Kennedy's Warnings and Kiyosaki's Urgent Investment Advice

Desværre ser det ud til, at denne antagelse allerede er blevet afvist, og der er ingen klar sammenhæng mellem BlackRock og denne ukendte Bitcoin ejer.

Bitcoin-markedets reaktion

I de seneste 24 timer har Bitcoin oplevet en minimal nedgang på 0,03%. Dog har den i løbet af ugen oplevet et tab på over 11%.

Denne ukendte Bitcoin ejer og de potentielle involveringer af tunge vægte som Gemini og BlackRock kan have store konsekvenser for markedet i de kommende uger. Derfor forventes der at være flere overraskelser i vente og muligvis betydelig påvirkning på markedet.

Bitcoin

Kilde: BeInCrypto

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button