Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Uptober oder Flop? Bitcoin-Kursentwicklung auf dem Prüfstand

Bitcoin Kurs Prognose: Doch keine Oktober-Rallye?

Oktober: Vil denne gang være anderledes?

Den første uge af oktober er nu overstået, og forventningerne til en potentiel bullrun på kryptomarkedet har endnu ikke helt indfryst. Historisk set har oktober været en positiv måned for Bitcoin, med ni ud af de sidste elleve år resulterede i stigninger. Men denne gang har starten været anderledes. Spekulationerne om en rally ser ud til at være sat på pause.

**Udfordrende start**

Selvom de fundamentale forhold omkring Bitcoin forbliver stabile, har begyndelsen af måneden været turbulent. Bekymringer om en eskalerende konflikt mellem Iran og Israel har fået investorer til at holde igen. Yderligere angreb kunne potentielt påvirke Bitcoin-kursen og de globale finansmarkeder negativt.

I løbet af de seneste syv dage er prisen på Bitcoin faldet med næsten 6%, hvilket midlertidigt sendte den under den psykologiske grænse på 60.000 USD.

**Vil rallyet udeblive?**

Selvom starten på måneden har været udfordrende, er der stadig håb for en “Uptober” og en potentiel stigning i kryptokurserne i de kommende uger. Tidligere data viser, at rallyet normalt ikke begynder på den første dag i oktober. Yderligere rentenedsættelser og optimismen omkring Donald Trumps mulige genvalg i begyndelsen af november kunne være katalysatorer for en stigning i prisen.

I de seneste år har oktober i gennemsnit set en stigning på næsten 27%. En sådan stigning ville sende Bitcoin-kursen tæt på 80.000 USD og muligvis til et nyt all-time-high.

Samlet set er det stadig muligt for en oktober-bullrun at komme i gang, og 100.000 USD målet ser stadig opnåeligt ud. Dette kan også betyde, at en række altcoins i fremtiden vil stige markant, heriblandt den nye Flockerz ($FLOCK).

**Flockerz før kursudbruddet?**

Meme Coins har været ekstremt populære i år og har givet mange investorer livsændrende afkast, selvom risikoen er høj. Tidlig adgang er afgørende, og med Flockerz ($FLOCK) har investorer stadig mulighed for at være med fra begyndelsen, da mønten for øjeblikket er i ICO-fasen. Efter blot få dage nærmer $FLOCK sig 500.000 dollar, hvilket antyder, at mønten kunne stige kraftigt efter lanceringen.

Flockerz skiller sig ud med en stemme-til-tjen-tilgang og en decentral autonom organisation (DAO), hvilket gør den til den første Meme Coin, hvor magten ikke er centraliseret hos én person. Derudover tilbydes en Staking-funktion, der giver en ekstraordinær høj afkast i form af ekstra tokens.

På grund af disse funktioner og den store efterspørgsel under ICO’en forventes det, at $FLOCK-kursen kan stige betydeligt efter lanceringen.

*Investeren er spekulativ, og din kapital er i fare. Vær venlig at udføre din egen due diligence.*

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version