Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

US Marshal Service erhält grünes Licht für den Verkauf von Silk Road Bitcoin

Dubai Financial Services Authority Adds XRP and Toncoin to List of Recognized Tokens

## US Marshal Service får tilladelse til at sælge Silk Road Bitcoin

Den amerikanske Marshal Service har nu fået tilladelse til at sælge de Bitcoin, der blev beslaglagt fra den underjordiske online-markedsplads Silk Road. Justitsministeriet i USA beslaglagde dengang 69.370 Bitcoin (BTC), som nu kan oversvømme markedet.

Dette sker efter, at Højesteret afviste en appel, der ønskede at udfordre ejerskabet til de beslaglagte aktiver.

### US Marshal Service får grønt lys til at sælge Silk Road Bitcoin

Den 7. oktober besluttede Højesteret ikke at høre appellen fra Battle Born Investments. Denne beslutning bekræfter afgørelsen fra det amerikanske distriktsdomstol for det nordlige distrikt i Californien fra 2022. Dengang fastslog retten, at regeringen kunne afhænde Bitcoin i overensstemmelse med gældende love.

I sin appel hævdede Battle Born Investments, at de havde rettigheder til de 69.370 Bitcoin gennem en konkursmasse, der involverede Silk Road. Desuden argumenterede långiveren fra Nevada, at “Individual X”, en unavngiven person, havde stjålet BTC fra Silk Road.

Efter rettens afgørelse kan den amerikanske regering fortsætte med at sælge de 69.370 BTC, der er værd 4,4 milliarder USD. US Marshal Service vil facilitere salget, som kan blive det største salg af beslaglagte Bitcoin i historien.

Det er blevet antydet, at Coinbase Prime fungerer som forvarer af Bitcoin i henhold til sin forvaringsaftale med US Marshal Service. Nogle observatører forbinder det forventede salg med de kommende amerikanske valg, der kun er uger væk.

### Markedet forbereder sig på salget

I mellemtiden forbereder markedet sig på konsekvenserne af disse forventede salg, især efter Højesterets afgørelse. En pludselig strøm af Bitcoin kunne udløse et udbudsschock, der potentielt kan begrænse Bitcoin’s kursgevinster. Dog, hvis salget sker over-the-counter (OTC) eller over en længere periode, kunne markedsindvirkningen blive reduceret.

Aktuelt ligger BTC omkring 62.450 USD, hvilket svarer til en nedgang på næsten to procent i de seneste 24 timer.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version