BitcoinKrypto News

US-Regierung überträgt 3.940 Bitcoin im Wert von 243 Millionen US-Dollar aus Darknet-Markthändler

I juni 2024 overførte den amerikanske regering 3.940 Bitcoins til en værdi af 243 millioner dollars, som stammer fra en Darknet-markedshandler. Disse BTC blev sendt til en børsadresse, der er markeret som Coinbase.

US-Strafverfolgungsbehörden verschieben 3.940 Bitcoin

US-regeringen gennemførte overførslen af 3.940 BTC til en værdi af 243 millioner dollars. Denne handling af amerikansk retshåndhævelse fandt sted samtidig med lignende salg af BTC, der blev udført af den tyske regering i de foregående uger. Fremtrædende Onchain-analytikere, herunder Zachxbt og Arkham Intelligence-teamet, fulgte denne bevægelse.

Beslaglæggelse af midler fra narkohandler

Arkham rapporterede, at disse midler blev beslaglagt fra narkohandleren Banmeet Singh og indkasserede efter en retssag i januar 2024. Singh var involveret i narkotikahandelsoperationer på platforme som Silk Road, Alpha Bay og Hansa, som Det amerikanske justitsministerium meddelte. Han tilstod sin skyld den 26. januar 2024 for anklager om sammensværgelse om besiddelse med hensigt til distribution af kontrollerede stoffer samt sammensværgelse om hvidvaskning af penge.

BTC oplevede en nedgang på 0,5% over for dollaren efter begivenheden. Desuden faldt prisen under 61.000-dollar-mærket. Ifølge de seneste oplysninger ejer den amerikanske regering nu 213.546 BTC, som nu er over 13 milliarder dollars værd efter det nylige salg af 3.940 BTC.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Bitcoin-Entwickler im Stich gelassen: Wasabi Wallet-Leiter kritisiert Bitcoin-Adoption in El Salvador

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button