Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

US-Regierung verschiebt Milliarden-Bitcoin: Steht Trumps Ankündigung dahinter?

Kommt jetzt der iShares Bitcoin Spot ETF von BlackRock?

## Bitcoin-transaktioner for milliarder af dollars foretaget af USAs regering

### Enorme Bitcoin-transaktioner
Ifølge data fra Blockchain-analysediensten Arkham har den amerikanske regering sendt 29.799 BTC til en ny adresse, svarende til to milliarder dollars. Kort efter blev der foretaget yderligere transaktioner til to forskellige adresser: Den første modtog 10.000 BTC til en værdi af 669,35 millioner dollars, mens den anden modtog 19.800 BTC til en værdi af 1,33 milliarder dollars.

### Store summer involveret
På en wallet, der tilskrives USA’s regering af Arkham, er der stadig 203.000 BTC til en værdi af omkring 13,59 milliarder dollars.

### Spekulation om Coinbase-forbindelse
Det er endnu uklart, om transaktionen har forbindelse til Coinbase. U.S. Marshals Service, en myndighed under det amerikanske justitsministerium, har valgt Coinbase Prime til opbevarings- og avancerede handelstjenester for såkaldte “Klasse 1”-aktiver.

### Politiske spekulationer
Spekulationer om politiske motiver florerer efter disse transaktioner. Gemini-Mitgründer Tyler Winklevoss ser handlingen som politisk motiveret og kritikeren Peter Schiff mener, at Trumps udtalelse har tvunget den nuværende demokratiske regering til handel.

## Bitcoin-markedet reagerer
I kølvandet på disse begivenheder er prisen på Bitcoin faldet fra knap 70.000 til 66.500 dollars. Dette fald har også påvirket hele krypto-markedet, der i øjeblikket viser negative tendenser.

### Politisk indflydelse på markedet
Med præsidentvalget i sigte vurderes Trump at have en chance på 57% for genvalg, mens Kamala Harris står på 39% ifølge Polymarkt. Den politiske usikkerhed har skabt stor debat om, hvordan politiske udtalelser kan påvirke krypto-markedet.

### Fremtidige udsigter
Med disse store transaktioner og den politiske spænding omkring Bitcoin er der stor interesse for at se, hvad fremtiden vil bringe under en mulig Trump-administration. Diskussionen om, hvad Trumps fremtid betyder for krypto-samfundet, er blevet intensiveret og vil fortsætte med at udvikle sig i takt med de politiske begivenheder.

Exit mobile version