Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

USA sælger Bitcoin fra beslaglagte kriminelle lommebøger: Markedet oplever prisfald

Bitcoin News

I de seneste år har den amerikanske regering gentagne gange beslaglagt Bitcoin-wallets, som var fyldt med BTC-tokens, der blev opnået gennem ulovlige aktiviteter. Disse tokens bliver ofte solgt i større mængder gennem en kryptobørs, hvilket ofte medfører markante ændringer på kryptomarkedet.

Denne situation gentager sig nu, efter at den amerikanske regering har solgt næsten 4.000 BTC-tokens gennem kryptobørsen Coinbase. Der blev således solgt 3.940 BTC-coins til en værdi af cirka 240 millioner amerikanske dollars, hvilket førte til en markant reduktion i BTC-prisen.

Ifølge oplysninger fra kryptodata-tjenesten Arkham Intelligence blev de 3.940 Bitcoin, der nu er solgt af USA’s regering, beslaglagt for nogen tid siden. De tilhørende wallets er forbundet med Silk Road – den daværende største onlinebutik for ulovlige varer, som allerede blev lukket af FBI i 2013. Retssagerne om denne sag strækker sig dog delvist ind i nutiden.

Først i januar 2024 blev de nu solgte BTC-tokens officielt beslaglagt, efter at de tidligere var blevet konfiskeret fra Banmeet Singh, en Silk Road-bruger dømt for narkotikahandel.

I fortiden har den amerikanske regering gentagne gange bragt Bitcoin-tokens på markedet, efter at disse coins tidligere var blevet beslaglagt i forbindelse med ulovlige handlinger. Sidst solgte USA i marts 2023 hele 9.861 Bitcoins – dengang til en værdi af 216 millioner amerikanske dollars. Derudover flyttede USA’s regering for nylig i begyndelsen af april 2024 allerede Bitcoin-reserver til en værdi af imponerende 2 milliarder amerikanske dollars. Disse er dog endnu ikke blevet bragt på markedet, men kunne snart være klar til salg.

Den tyske regering har også for nylig annonceret lignende BTC-salg. For eksempel beslaglagde det føderale kriminalpoliti (BKA) kryptotokens i forbindelse med movie2k-sagen og kunne snart bringe dem på markedet. Dette vil øge likviditeten på markedet yderligere og potentielt have en stor indflydelse på markedets handlinger.

Selvom Bitcoin-kursen i de seneste dage har fået lidt lettelse og kunne notere de første mindre gevinster, er BTC-token stadig under kraftigt pres. Alene i den seneste måned har verdens største kryptocurrency mistet over 10 % af sin værdi og kunne endda for nylig bryde den $60.000-dollargrænse. Årsagerne hertil er mange, men kan også tilskrives salgene fra den amerikanske regering. De nye Bitcoin-tokens fik prisen til at gennemgå en kraftig kurskorrektion på markedet.

På tidspunktet for denne artikel handles Bitcoin til en pris på 61.113,78 amerikanske dollars og er dermed kun let negativ med 0,20 % i de seneste 24 timer. Men ved at se på den tekniske analyse af BTC-grafen er der også positive nyheder: Efter at Relative Strength Index (RSI) for nylig trådte under 30-niveauet, kan Bitcoin-kursen muligvis accelerere kraftigt i de kommende måneder. Det hævder i det mindste kryptoanalytiker “Jelle” i sin seneste tweet.

Hvis du ikke ønsker at vente så længe og i stedet satse på Bitcoin-alternativer, bør du se nærmere på meme-coin-sektoren. Ifølge CoinGecko kunne disse i første kvartal 2024 tilbyde klart de højeste afkast. Især projekter, der stadig er i presale-fasen, kan være særligt interessante for investorer. Her tilbydes mønterne ofte til meget favorable priser. Samtidig kan du også finde projekter, der satser på innovative ideer og teknologier, som sjældent ses i kryptoverdenen.

Pepe Unchained ($PEPU) er den første meme-coin med Layer-2 blockchain-teknologi. Bag Pepe Unchained ligger ideen om, at Layer-2-teknologien har klare fordele i forhold til Layer-1-versionen. Selvom Pepe Unchained er baseret på Ethereum-blockchain’en, fungerer den som en Layer-2-version. Dette medfører allerede nu dobbelt så mange staking-belønninger i forsalget, da Layer-2-teknologien kan fungere langt hurtigere og billigere. Dette forventes at gavne alle brugere, der beskæftiger sig med Pepe Unchained og bruger hele økosystemet.

For øjeblikket tilbyder staking af $PEPU-tokens imponerende 2.025 % i årlig bonus – en god grund til at investere tidligt i Pepe Unchained. Over de næste to år vil der blive udbetalt hele 30 % af den samlede tokensupply på 8 milliarder coins.

Ifølge udviklerne er $PEPU-tokenet verdens første Layer-2 meme-coin og kan alene gennem denne egenskab skabe en tydelig differentiering fra konkurrenterne. Samtidig forventes Pepe Unchained-netværket at kunne fungere 100 gange hurtigere end Ethereum-netværket, hvilket gør det ideelt for billige kryptokurver som meme-coins.

Projektet startede for få dage siden i presale-fasen og har allerede formået at rejse over 1 million amerikanske dollars i kapital. Dette indikerer klart, at den første Layer-2 meme-coin faktisk kan blive en omfattende succes.

Bemærk: At investere er spekulativt. Din kapital er i fare ved investering. Denne hjemmeside er ikke beregnet til brug i jurisdiktioner, hvor den beskrevne handel eller de beskrevne investeringer er forbudt, og bør kun bruges af personer og på lovlig vis. Dine investeringer kan muligvis ikke være egnet til investorbeskyttelse i dit land eller bopælsland. Foretag derfor din egen due diligence. Denne hjemmeside er gratis for dig, men vi kan muligvis modtage provision fra de virksomheder, vi tilbyder på denne hjemmeside.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version