Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Valkyrie indgår partnerskab med BitGo for at sprede risiko i Bitcoin Spot ETF opbevaring

Bitcoin ETF: BitGo übernimmt Verwahrung bei Valkyrie

## Valkyrie Partnerskab med BitGo for at diversificere risici for Bitcoin Spot ETF

Valkyrie Asset Management, en førende vermögensverwalter, har netop annonceret et partnerskab med BitGo, en førende blockchain-sikkerhedsplatform, for at styrke lagringen af deres Bitcoin Spot ETF. Dette partnerskab vil bidrage til at sprede risiciene i forbindelse med lagringen af Bitcoin og sikre en mere sikker og pålidelig forvaltning af den populære kryptovaluta.

### Baggrund for partnerskabet

Valkyrie Asset Management søger at investere i kryptovalutaer som en del af deres portefølje, og de har valgt at lancere en Bitcoin Spot ETF for at imødekomme efterspørgslen fra investorer. For at sikre den bedst mulige beskyttelse af deres Bitcoin-beholdning har de valgt at indgå partnerskab med BitGo, der har en solid track record inden for sikker lagring af digitale aktiver.

BitGo vil bidrage med deres ekspertise inden for blockchain-sikkerhed og lagringsteknologi for at sikre, at Valkyrie Asset Management’s Bitcoin Spot ETF opfylder de højeste sikkerhedsstandarder og risikospredningsmetoder.

### Målet med partnerskabet

Valkyrie Asset Management’s partnerskab med BitGo har til formål at styrke sikkerheden og pålideligheden af deres Bitcoin Spot ETF. Ved at samarbejde med BitGo vil de kunne udnytte deres avancerede sikkerhedsløsninger og lagringsteknologi til at sikre, at deres kryptovaluta-aktiver er beskyttet mod hacking, tyveri og andre sikkerhedstrusler.

Desuden vil partnerskabet med BitGo muliggøre en effektiv risikospredning, hvilket vil reducere risikoen ved at opbevare en stor mængde Bitcoin. Dette vil igen øge tilliden fra investorer og sikre et mere stabilt og sikkert investeringsmiljø for Valkyrie Asset Management’s kunder.

### Konklusion

Partnerskabet mellem Valkyrie Asset Management og BitGo markerer et vigtigt skridt i retning af at styrke sikkerheden og pålideligheden af Bitcoin Spot ETF’er. Ved at samarbejde med en førende sikkerhedsplatform som BitGo viser Valkyrie deres vilje til at beskytte deres investeringer og imødekomme de stigende krav til sikkerhed og risikostyring i kryptomarkedet. Dette partnerskab vil forhåbentlig tjene som en model for andre investeringsfirmaer, der søger at investere i kryptovalutaer og andre digitale aktiver.

Exit mobile version