Krypto News

Valkyrie Investments reicht offiziell Antrag für Ethereum Futures ETF ein

Valkyrie Investments søger godkendelse til Ethereum Futures ETF
Det amerikanske formueforvaltningsselskab, Valkyrie Investments, har officielt ansøgt om tilladelse til at oprette en Ethereum Futures Exchange-Traded Fund (ETF) hos United States Securities and Exchange Commission (SEC). Det er vigtigt at bemærke, at den foreslåede ETF fra Valkyrie ikke direkte vil holde Ethereum. I stedet sigter den mod at erhverve en række Ethereum Futures. Ansøgningen har fremhævet betydningen af Ethereum i økonomien, hvor dens anvendelighed som både valuta og digital vare, samt dens begrænsede brug til kommercielle og individuelle transaktioner, er blevet understreget. I øjeblikket gennemgår SEC mere end 10 Ethereum ETF-ansøgninger. Investeringsfællesskabet følger disse udviklinger nøje, især med den kommende lancering af Ether Strategy ETF (ETHU) fra Volatility Shares. Planlagt til den 12. oktober 2023 vil denne lancering være et historisk øjeblik og markere den første ETH-baserede ETF i USA. Et præcedens blev sat i 2021 med lanceringen af ProShares’ Bitcoin Futures ETF, som indsamlede imponerende 1,3 milliarder dollars i aktiver. Den vellykkede lancering af ProShares’ krypto-ETF tyder på gode chancer for en Ethereum Futures ETF. En godkendelse kunne medføre en strøm af institutionelle midler og potentielt øge prisen på Ethereum. SECs konsekvente forsigtighed, som kan ses i deres tøven med at godkende en Bitcoin Spot ETF, indikerer dog en udfordrende regulatorisk miljø for krypto-ETF’er.

Trump’s Ethereum-holdninger: Et signal til kryptoinvestorer
Den tidligere amerikanske præsident og nuværende præsidentkandidat, Donald Trump, har Ethereum (ETH) til en værdi af 2,8 millioner dollars. Dette er i modsætning til tidligere antagelser om 250.000 og 500.000 dollars. Det er også i strid med hans tidligere synspunkter, hvor han kaldte Bitcoin for “ikke penge” og kritiserede dens værdiansættelse som “opfundet”. Han har alene tjent 4,8 millioner dollars på salg af licenser til hans NFT’er. Han lancerede sin første NFT-samling i december 2022, som hurtigt blev udsolgt. Men også i år har Trump bygget videre på sin succes og udgivet en anden NFT-samling i april 2023, efterfulgt af en fra hans kone Melania. Dermed har begge erkendt potentialet i kryptoaktiver og ser ud til at være blevet bevæget mod en mere kryptovenlig holdning. Derudover har kryptovalutaernes stigende betydning i den politiske debat op til den kommende amerikanske valg været bemærkelsesværdig. For Ethereum-investorer kan Trumps holdningsændring og engagement i kryptoruummet være et stærkt signal. Hans status som en prominent personlighed, der nu vælger at involvere sig i kryptovalutaer, kan styrke tilliden til Ethereum. Hans engagement kan være en indikator for, at kryptovalutaer i stigende grad bliver mainstream og anerkendt af en bredere offentlighed. Dette kan især opmuntre institutionelle investorer til at investere i Ethereum og øge efterspørgslen og potentiel også prisen på valutaen.

Top  Avalanche cryptocurrency: Hvad skal man holde øje med efter imponerende performance?

Store Ethereum-overførsler tyder på et muligt salg
Den 16. august 2023 rapporterede det kendte kryptovalutaovervågningsplatform Whale Alert betydelige Ethereum (ETH)-overførsler. To på hinanden følgende overførsler blev sendt til GateIO-børsen: Først blev der overført 15.000 ETH, hvilket svarer til ca. 27.415.292 dollars, og kort efter blev der også overført 14.000 ETH til en værdi af ca. 25.587.606 dollars. Begge overførsler kom fra ikke-identificerede tegnebøger. Sådanne massive overførsler til en børs kan ofte tolkes som tegn på, at der er et kommende salg af den pågældende kryptocurrency.

Udfordrende økonomiske forhold
Hoveddriverne i aktiemarkedets rally var forventede rentenedsættelser fra Fed, den kinesiske økonomis genopretning efter lempede restriktioner og den økonomiske succes skabt af kunstig intelligens (AI). Hvis disse forhold ikke indtræffer, kan der igen være stærke salg. Der er imidlertid en øget bekymring over de nuværende forhold. Dette skyldes blandt andet stigende kapitalmarkedspenge, afmatning på arbejdsmarkedet, stramme udlånsregler, mulig nedgradering af Kinas kreditvurdering, dollarens styrke og muligvis fortsat høje rentesatser. Derudover er den faldende inflation blevet mere tvivlsom, da Cleveland

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button