Krypto News

Valour præsenterer Ethereum Physical Staking ETP på XETRA med skattefordel for tyske investorer

DeFi Technologies Inc., et kryptoteknologiselskab med fokus på konvergensen mellem traditionelle kapitalmarkeder og den decentraliserede finansverden (DeFi), har annonceret lanceringen af deres nyeste produkt – 1Valour Ethereum Physical Staking ETP. Dette innovative produkt, der giver investorer enkel adgang til Ethereum-staking, har til formål at definere og forenkle Ethereum-investeringslandskabet.

ETP’et, der har en årlig administrationsafgift på 1,49%, vil blive udstedt af Valour Digital Securities Limited (VDSL), der er en ny emissionsplatform for digitale aktiver i EU. VDSL, der er baseret i Jersey, er godkendt af både de svenske og jerseybaserede tilsynsmyndigheder og er bakket op af digitale aktiver, der er fysisk sikret af licenserede opbevaringssteder.

Formålet med det nye staking-ETP er at gøre det lettere for investorer at deltage i Ethereum-netværket. Ved at tilbyde en fast afkast, ingen fast udløbsdato og en adminstrationsafgift på 1,49%, giver produktet investorer mulighed for at opnå passive indtægter, undgå tekniske udfordringer ved staking og bidrage aktivt til udviklingen af DeFi-landskabet. Forbedrede sikkerhedsforanstaltninger som forsikring mod nedskæringer og fuld sikring sikrer, at investorerne nyder godt af ekstra gennemsigtighed og sikkerhed.

Krypto-staking er en central del af blockchain-økosystemet, da det giver entusiaster mulighed for at deltage i styringen og konsensusprocessen i Proof-of-Stake (PoS) blockchains og modtage belønninger for deres bidrag. Dog kan der opstå udfordringer i staking-landskabet, da validerere ofte oplever låste midler under bonding-faser og skal overleve unbinding-tiden, før de får deres belønninger udbetalt.

Valour Inc., der er datterselskab af DeFi Technologies, har indgået partnerskaber med førende virksomheder som Copper Markets (Switzerland) AG og Blockdaemon for at sikre den højeste sikkerhed og ubegrænset adgang til staking for investorer.

Top  Kommer der snart en Stablecoin-boom i EU?

Med lanceringen af 1Valour Ethereum Physical Staking ETP ønsker Valour at tilbyde innovative og pålidelige investeringsinstrumenter og give investorer mulighed for at maksimere deres afkast på en ukompliceret måde. Desuden er alle ETP’er udstedt under VDSL-mærket udstyret med mulighed for fysisk levering, hvilket kan give investorer, der bor i Tyskland, en skattefordel efter et års ejerskab.

Valour har et bredt udvalg af ETP’er for digitale aktiver, herunder Valour Uniswap (UNI), Cardano (ADA), Polkadot (DOT), Solana (SOL), Avalanche (AVAX), Cosmos (ATOM), Binance (BNB), Enjin (ENJ), Bitcoin Carbon Neutral (BTCN) og Valour Digital Asset Basket 10 (VDAB10). Disse ETP’er har lave administrationsafgifter og er noteret på europæiske børser, banker og mæglerplatforme.

DeFi Technologies og Valour inviterer fremadrettede investorer til at deltage i dette banebrydende projekt og udnytte Ethereum’s potentiale på den mest tilgængelige og sikre måde.

DeFi Technologies er dedikeret til at give investorer bred adgang til fremtidens finansielle system ved hjælp af brancheførende Web3-teknologier. Med et erfarent team af eksperter inden for finansmarkeder og digitale aktiver ønsker DeFi Technologies at revolutionere måden, hvorpå enkeltpersoner og institutioner interagerer med det udviklende økosystem for finanskrypto.

Valour Inc., der blev grundlagt i 2019 og har base i Zug, Schweiz, er et datterselskab af DeFi Technologies og specialiserer sig i at udstede ETP’er, der giver private og institutionelle investorer nem og sikker adgang til digitale aktiver som Bitcoin.

Bemærk venligst, at denne artikel indeholder fremadrettede udsagn, der er underlagt visse risici og usikkerheder. De faktiske resultater kan afvige væsentligt fra dem, der er angivet i de fremadrettede udsagn. Læserne opfordres til ikke at lægge for meget vægt på disse fremadrettede udsagn, da de er baseret på aktuelle forventninger og er underlagt ændring.

Top  Aktieanalyse: Volkswagen Vz., Abbott Laboratories, Church & Dwight og Coca Cola - Få LIVE-analyser her!

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button