Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

VanEck reicht geänderten Antrag für Bitcoin-Spot-ETF ein

Änderung bei Antrag für Bitcoin-Spot-ETF

VanEck indsender ændret anmodning om ETF til SEC

Den anerkendte vermögensverwalter VanEck har indsendt en ændret anmodning om sin fremtidige børsnoterede Spot-Bitcoin (BTC)-fond til den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC). Ifølge oplysninger fra SEC’s database blev denne ændring indsendt den 27. oktober.

I den ændrede anmodning blev det fremhævet, at en startkapitalinvestor i oktober har købt Seed Creation Baskets, der består af 50.000 andele i den planlagte ETF. Værdien af disse kurve blev bestemt af Bitcoin-kursen ved hjælp af MarketVector Bitcoin Benchmark Rate, der fungerer som en referencetarif for kryptocurrencyen.

Finansadvokaten Scott Johnsson antyder, at denne ændring indikerer, at fonden vil blive startfinansieret med Bitcoin, i modsætning til andre forslag til Spot-Bitcoin ETF’er, der normalt har startfinansiering i kontanter.

Stadig flere vermögensverwalter ændrer deres anmodninger om Bitcoin-ETF’er

VanEck følger nu i fodsporene på flere andre vermögensverwalter, der har revideret deres anmodninger til SEC. I september indsendte Bitwise Asset Management også en ændret anmodning som respons på SEC’s indsigelser mod deres produkt.

Tidligere på måneden har ARK Invest og 21Shares også ændret deres fælles anmodning og givet yderligere information om deres planlagte Bitcoin-Spot ETF, blandt andet om praksis vedrørende opbevaring og evaluering af aktiver.

Disse ændringer indikerer en stigende fremgang i forhandlingerne mellem vermögensverwalter og tilsynsmyndigheder. ETF-analytiker Eric Balchunas bemærkede for nylig i en kommentar til anmodningerne, at ændringerne i ETF-forslagene kan afspejle SEC’s kritik af udstederne.

“Det betyder, at ARK har modtaget SEC’s kommentarer og beskæftiget sig med dem og nu sender bolden tilbage til SEC,” sagde Balchunas på X (tidligere Twitter). “I min optik er det et godt tegn, solide fremskridt.”

Udsættelse af SEC’s beslutning

Den amerikanske børsmyndighed SEC har udsat sin beslutning om flere forslag til Bitcoin-Spot ETF’er, herunder BlackRock, Invesco, Bitwise, VanEck og Valkyrie. Markedsdeltagere og analytikere forventer, at der vil blive truffet en beslutning i løbet af de kommende uger.

Det er kendt, at en Spot-Bitcoin ETF investerer direkte i Bitcoin, i modsætning til de nuværende ETF’er, der investerer i Bitcoin-futures. Det forventes, at en Spot-version vil tiltrække mange investorer, der ønsker at investere i Bitcoin gennem traditionelle vermögensverwalter.

Manglen på oplysninger mellem strengen ‘|||’ indikerer, at der ikke er yderligere oplysninger at tilføje til artiklen.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version