Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Velar og Build on Bitcoin samarbejder om lanceringen af verdens første Perpetual Decentralized Exchange (PerpDex) på Bitlayers EVM-kompatible Bitcoin Layer 2

Analyst Dave the Wave erwartet neue Höchststände

Velar Artha – En Perpetual Decentralized Exchange på Bitlayers EVM-kompatible Layer 2

Velar, en decentraliseret finansplatform (DeFi) for Bitcoin (BTC), har annonceret et partnerskab med Build on Bitcoin (BOB) for at lancere Velar Artha, verdens første Perpetual Decentralized Exchange (PerpDex) på Bitlayers EVM-kompatible Bitcoin Layer 2 ifølge oplysninger fra Coinphony den 21. maj.

Målet med samarbejdet er at fremskynde lanceringen af PerpDex og sikre en solid teknisk base.

## DEXs på Bitcoin Layer 2

Velar Artha lover at blive en banebrydende PerpDex i Bitcoin-økosystemet, der kombinerer sikkerheden ved Bitcoin med udviklervenlige muligheder, som EVM-kompatibilitet medfører.

Den decentrale udveksling vil debutere på Bitlayer, en Bitcoin Layer 2, der understøtter Ethereum Virtual Machine (EVM).

Som første strategiske partner vil BOB spille en afgørende rolle i at overvåge sikkerheden, decentraliseringen og brugeroplevelsen på platformen.

BOB vil bidrage til udviklingen og lanceringen af Velar Artha på Mainnet ved at udnytte deres førsteklasses udviklerværktøjer, analyser, tegnebøger og blockchain-infrastruktur.

Mithil Thakore, CEO for Velar, understregede partnerskabets betydning og udtalte:

“Sammenarbejdet med BOB om lanceringen af Velar Artha PerpDex er afgørende for os. Som et af deres første projekter understreger den første PerpDex det gensidige tillid og fælles vision mellem Velar og BOB. Vi ser frem til at gå denne vej sammen, udvide grænserne for Bitcoin DeFi og tilføre Bitcoin-fællesskabet værdi.”

## Stændig Handel på Velar Artha

Velar Artha vil give Bitcoin-brugere mulighed for at foretage permanente bytninger af aktiver, herunder BTC, og åbne gearede long- og short-positioner.

Dette model vil fremme yderligere integrationer, frigive bundet kapital på Bitcoin og fremme DeFi-innovation.

BOB-medstifter Alexei Zamyatin udtrykte sin begejstring og optimisme for fremtiden og betonede vigtigheden af Velar-partnerskabet:

“Vi ser frem til at følge Velars fremskridt ved lanceringen på BOB. Velar-teamet er en af de mest lovende udviklere inden for Bitcoin DeFi på dette område, og vi glæder os til at samarbejde med dem for at fremme deres bruger- og TVL-vækst som en del af BOBs DeFi-økosystem.”

BOB driver en hybrid Layer-2-løsning, der kombinerer sikkerheden ved Bitcoin med Ethereum’s fleksibilitet og giver udviklere bekendt med EVM mulighed for hurtigt at begynde at bygge på Bitcoin.

Denne tilgang forkorter markedsintroduktionstiden og udnytter en specielt udviklet Bitcoin-udviklersuite.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version