AltcoinsKrypto News

Verden undersøger Worldcoin: Regulatorer udfordrer brugen af øjenscanningsteknologi

Verifikation af Worldcoin-initiativet fortsætter globalt

Det digitale valutainitiativ Worldcoin, der ledes af Sam Altman, manden bag ChatGPT, er i øjeblikket under øget granskning af reguleringsmyndigheder over hele verden.

Der er blevet rejst bekymringer om brugen af øjenscan-kugler til registrering af brugere, hvilket rejser bekymringer om mulige overtrædelser af databeskyttelseslove.

Den unikke tilgang til at indsamle biometriske oplysninger uden udtrykkeligt samtykke har udløst diskussioner om legalitet og moralske implikationer. Reguleringsmyndigheder evaluerer omhyggeligt initiativets overholdelse af databeskytningskrav og fremhæver det komplekse forhold mellem innovation og overholdelse af juridiske og etiske standarder.

Værdien af ​​investeringer i biometri, der er understøttet af løftet om “gratis penge” baseret på kryptocurrency Worldcoin, har oplevet et fald på halvtreds procent siden lanceringen. Denne nedadgående tendens skyldes voksende bekymringer over dataindsamlingsmetoderne inden for initiativet og de deraf følgende bekymringer fra reguleringsmyndighederne.

Ifølge CoinMarketCap er den dominerende handelsvurdering af WLD-tokenet på skrivetidspunktet 1,30 dollar. Denne værdi repræsenterer et betydeligt fald på 2,71 procent i forhold til den oprindelige højeste pris på 1,00 dollar på lanceringsdagen for projektet.

På dagen efter noteringen af ​​WLD på Binance blev det handlet til 2,45 $.

Dette fald er betydningsfuldt i betragtning af at forskellige altcoins og kryptocurrencies for nylig har oplevet markedssammenbrud, efterfulgt af en genopretning inden for få uger.

Løbende inspektioner af myndigheder i forskellige lande har påført betydelig skade på værdien af ​​WLD-tokenet. Målet med initiativet om at introducere decentraliserede brugeridentiteter har rejst bekymringer om anvendelsen af ​​øjenscan og indsamling af biometriske oplysninger. Denne metode kan muligvis overtræde nationale databeskyttelseslove og give anledning til undersøgelser i Tyskland, Frankrig og Storbritannien.

Top  Skal man købe Bitcoin nu? Prognoser og tendenser for kryptovalutaen

Worldcoin offentliggjorde, at der var 2 millioner World ID-registreringer og distribution af WLD-tokenet under lanceringen. Altman accepterede øjenscan af øjnene, selvom den oprindelige entusiasme faldt. Tidlige brugere, der anvendte scanners, modtog 25 WLD-token, der oprindeligt var værd 60 $. Værdien er nu faldet til ca. 30 $. Som et resultat kan de oprindelige investorer opleve et tab på halvtreds procent af deres investering, mens dem, der spekulerede i faldet, har drage fordel af Worldcoins nedgang.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button