Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Verdens første rentable Bitcoin ETP lanceres: Valour Inc. og Core Foundation samarbejder for at tilbyde investorer en imponerende afkastmulighed

DeFi Technologies Tochtergesellschaft Valour Inc. legt in Zusammenarbeit mit der Core ...

DeFi Technologies Inc. og Valour Inc. annoncerer lanceringen af verdens første rentebærende Bitcoin Exchange-Traded Product (ETP) på Nordic Growth Market (NGM). Dette innovative produkt giver investorer mulighed for at investere i Bitcoin og opnå en imponerende afkast på 5,65%. ETP’en drives af Core Blockchain-netværket, der er baseret på Bitcoin og tilbyder kompatibilitet med Ethereum Virtual Machine (EVM) og en innovativ konsensusmekanisme kaldet Satoshi Plus, som forbedrer sikkerheden og skalerbarheden.

### Valour Bitcoin Staking (BTC) SEK ETP tilbyder nem og sikker investering i Bitcoin
Valour Bitcoin Staking (BTC) SEK ETP gør det nemt for investorer at deltage i værdistigningen af Bitcoin. Renditen tilskrives dagligt til nettoinventarværdien (NIW), hvilket giver investorer mulighed for at opnå afkast uden at skulle sælge eller handle direkte med deres Bitcoin. Produktet genererer afkast ved at overføre Bitcoins til en validator på Core Chain gennem ubrugt, native Bitcoin-staking.

### Core Chain: En sikker og skalerbar Layer-One Blockchain
Core Chain er en Layer-One Blockchain, der drives af Bitcoin og er kompatibel med EVM Smart Contracts. Dens unikke konsensusmekanisme, Satoshi Plus, gør det muligt for minearbejdere at delegere deres Proof of Work (PoW) til Core-validators uden at påvirke deres fremtidige Bitcoin-belønninger. Dette åbner mulighederne for Bitcoin-sikrede decentrale applikationer.

### DeFi Technologies og Valour Inc.: Pionerer inden for digital finansiering
DeFi Technologies Inc. og dens datterselskab Valour Inc. er førende inden for digitale aktiver og stræber efter at skabe innovative løsninger inden for finansverdenen. Sammen med Core Foundation har de lanceret verdens første rentebærende Bitcoin ETP, der tilbyder investorer en unik mulighed for at engagere sig i Bitcoin og opnå attraktive afkast.

### Afsluttende bemærkninger
Valour Bitcoin Staking (BTC) SEK ETP repræsenterer en banebrydende mulighed for investorer i kryptomarkedet. Ved at tilbyde en sikker og rentabel måde at investere i Bitcoin på, viser dette produkt vejen for fremtidige innovationer inden for digital finansiering. Med fokus på sikkerhed, skalerbarhed og afkast er dette ETP et spændende skridt mod at gøre digitale aktiver mere tilgængelige og attraktive for investorer verden over.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version