EthereumKrypto News

Vermögensverwalter Valkyrie beantragt Ethereum Futures Exchange Traded Fund (ETF) bei der SEC

Walkürie ansøger om godkendelse af Ethereum Futures ETF hos SEC

Walkürie, en formueforvalter, har indgivet en ansøgning til Securities and Exchange Commission (SEC) for at få godkendelse til en Ethereum Futures Exchange Traded Fund (ETF). Fonden vil ikke investere direkte i Ethereum, men fokusere på køb af Ethereum futures-kontrakter for at matche Ether’s samlede værdi med fondens nettoværdi.

Ligheder og forskelle mellem Ethereum Futures ETF og Bitcoin Futures ETF

Denne nye fond minder om Bitcoin Futures ETF, der allerede har eksisteret siden 2021. Dog adskiller den sig fra Spot Bitcoin ETF’er, der følger prisen på kryptoaktivet, mens Futures ETF’er fokuserer på fremtidige kontrakter for aktivet. Valkyrie påpeger i deres ansøgning, at investorer, der ønsker at investere direkte i Ethereum-prisen, bør overveje andre investeringsmuligheder.

Risici ved investering i Ethereum Futures ETF

Valkyries ansøgning fremhæver også de risici, der er forbundet med at investere i fonden. Ifølge formueforvalteren kan fondens investeringer hurtigt miste værdi eller endda falde til nul. Investorer bør derfor være opmærksomme på, at de kan miste hele deres investering.

Krav til godkendelse

Som det er sædvanligt for sådanne ansøgninger, skal Valkyrie også bevise, at den underliggende aktiver (Ethereum) har en tilstrækkelig stor og reguleret marked. Fonden vil orientere sig efter Ethereum Futures-kontrakter, der handles på Chicago Mercantile Exchange (CME).

Top  DeFi-Index udfører Ethereum: Glassnode observerer en overpræstation

Uklarhed om godkendelse af Ethereum Futures ETF

Det er uklart, i hvilken rækkefølge SEC vil godkende ansøgningerne for Ethereum Futures ETF’er. Flere formueforvaltere, herunder Bitwise, ProShares, Grayscale og Volatility Shares, har også indgivet ansøgninger. SEC kan godkende flere ansøgninger samtidigt eller behandle dem i rækkefølgen, de er modtaget.

Usikkerhed om godkendelse af Ethereum Futures ETF

Selvom forventningerne er høje til en godkendelse af en Ethereum ETF fra SEC i år, er sandsynligheden for godkendelse stadig usikker. Den regulatoriske myndighed har ofte været tilbageholdende med hensyn til kryptoprodukter, hvilket mindsker optimismen for godkendelse af sådanne fonde.

Konklusion

Det forbliver at se, hvordan SEC vil reagere på Valkyries ansøgning, og om Ethereum Futures ETF vil være tilgængelig i den nærmeste fremtid. Uanset hvad viser denne bevægelse igen den stigende efterspørgsel efter krypto-relaterede investeringsmuligheder og behovet for klar regulering på dette område.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button