Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

VfB Stuttgart indgår partnerskab med krypto-glücksspiel-udbyder med base i Costa Rica: Hvad vi ved om Lucky Block og dens virkning på fansene i Tyskland.

Krypto-Lotterie Lucky Block steigt beim VfB ein: Das steckt hinter dem Deal - News über den VfB Stuttgart

## VfB Stuttgart indgår partnerskab med krypto-gamer virksomheden Lucky Block

VfB Stuttgart har annonceret et nyt partnerskab med den førende udbyder af krypto-gambling, Lucky Block, der har base i Costa Rica og fokuserer på det asiatiske marked. Dette partnerskab rejser spørgsmål om baggrunden for samarbejdet, detaljer om virksomheden og dets indflydelse på tyske fans.

### Lucky Block: Baggrund og tilbud

Lucky Block er en verdensledende platform for krypto-gambling, der er licenseret af og reguleret af regeringen på den autonome ø Anjouan. Oprindeligt etableret som en lotteriplatform, tilbyder virksomheden nu krypto-gambling samt traditionelle spil som casino, sportsbetting og slotspil. Brugerne kan endda satse på ehesteløb på platformen.

### VfB International: Fokus på det asiatiske marked

Sammen med hovedsponsoren Winamax og klubpartneren Jokerstar repræsenterer Lucky Block det tredje gamblingfirma, som Stuttgart har indgået partnerskab med. Dog er forskellen, at Lucky Block kun vil blive synlig på det asiatiske marked, hvor de vil blive præsenteret via virtuelle bannere under VfB-kampe og på sociale medier rettet mod Asien.

### Økonomi og reaktioner

Det konkrete økonomiske beløb, som VfB Stuttgart modtager fra Lucky Block, er ikke offentligt kendt, men det antages at være et betydeligt beløb årligt. Partnerskabet har dog mødt modstand fra nogle fans, der betragter det som kontroversielt at promovere et gamblingfirma, der er reguleret af en autonom stat i Det Indiske Ocean. Alligevel ser VfB partnerskabet som en del af deres internationaliseringsstrategi og en mulighed for at øge synligheden globalt.

Exit mobile version