Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Vil USA sælge deres Bitcoin? – En mulig lækage antyder en ophobning af salgspresset

Kommt jetzt der iShares Bitcoin Spot ETF von BlackRock?

Begyndt af den amerikanske regering at sælge deres Bitcoin (BTC) beholdninger? En nylig handling antyder, at dette måske kunne ske og føre til en stor bølge af salgstryk.

Den amerikanske præsidentkandidat Donald Trumps støtte til Bitcoin har muligvis styrket tilliden til den amerikanske regerings BTC beholdninger. Dette skete efter at den tyske regering besluttede at sælge deres BTC, en handling der blev mødt med kritik. Det ser nu ud til, at USA også overvejer at sælge deres Bitcoins.

På-Chain-analyse afslørede, at den amerikanske regering flyttede 58,74 BTC fra deres wallet til Coinbase Prime, angiveligt med salgsformål. Den flyttede mængde havde en værdi på næsten 4 millioner dollars, mens der stadig var 213,239 BTC tilbage i regeringens wallet til en værdi af over 14 milliarder dollars.

De overførte BTC udgjorde kun en lille del af BTC-prisen, men bekymringen er, at dette kunne være begyndelsen på flere lignende transaktioner. Med præsidentvalget i USA kun tre måneder væk, har den nuværende regering tid til at sælge deres BTC beholdninger.

Tysklands BTC salg giver en ide om, hvad der kan forventes. USA har mere end fire gange så meget BTC, så et salg af hele eller halvdelen af deres beholdning ville have betydelige konsekvenser. Effekten af disse handlinger på markedet er endnu usikker.

Spekulationer om at gøre Bitcoin til en reservevaluta for USA er også blevet nævnt. Dette kunne give USA en fordel i kampen om krypto-dominans. At bringe BTC ind i statskassen kunne gøre det mere attraktivt og øge efterspørgslen. Indtil videre er ingen af disse scenarier blevet realiseret, og det er stadig uklart, hvilken indflydelse USA vil have på fremtiden for Bitcoin.

Exit mobile version