EthereumKrypto News

Vitalik Buterin sendte 600 ETH til Coinbase-Wallet – Hvordan vil Ethereum-kursen reagere?

Ethereum-grundlæggeren Vitalik Buterin sender 600 ETH til en Coinbase-wallet

Mitglieder af Krypto-Community’en har opdaget, at Ethereum-grundlæggeren Vitalik Buterin d. 21. august 2023 sendte 600 ETH til en Coinbase-wallet. Denne transaktion, der havde en værdi af omkring en million dollars, har fået mange til at spekulere i, hvordan det vil påvirke Ethereum-kursen. Ved at se på historiske data fra On-Chain kan vi få nogle indikationer om, hvordan prisen kan udvikle sig som følge af transaktionen.

Vitalik Buterin har tidligere haft indflydelse på Ethereum-markedet

Historiske data fra krypto-analysefirmaet Arkham Intelligence viser, at store transaktioner foretaget af populære krypto-investorer og influencere som Vitalik Buterin ofte har haft en betydelig indvirkning på markedet. For eksempel faldt Ethereum-prisen med ca. 13% i april 2023, efter at Buterin havde foretaget en stor Ethereum-transaktion omkring en uge tidligere.

Betydning af tidligere transaktioner af Vitalik Buterin

I en tidligere transaktion i april 2023 bevægede Buterin ETH til en værdi af 283 millioner dollars fra en af hans wallets. Dette førte til en prisreduktion på 13% i løbet af 48 timer, hvor Ethereum-prisen faldt fra 2.102 dollars til 1.840 dollars. En lignende udvikling fandt sted i 2021, da Buterin trak penge ud fra en anden wallet-adresse.

Reaktionen fra krypto-handlerne på Buterins seneste transaktion

Kort tid efter den seneste bemærkelsesværdige transaktion på en million dollars har der endnu ikke været en signifikant reaktion fra Ethereum-handlere. Ifølge On-Chain-data fra krypto-analysefirmaet IntoTheBlock domineres markedet stadig af Ethereum-bulls, hvor der er langt flere købsordrer end salgsordrer.

Top  Dogecoin oplever en tilstrømning af nye adresser - hvad er 'Doginals' trenden, og hvordan påvirker den DOGE-kursen?

Prognose for Ethereum-prisen

Hvis bekymringen forbundet med Buterins seneste transaktion aftager, kan det medføre, at Ethereum-prisen gradvist stiger tilbage til 1.800 dollars. Data fra In/Out of Money Around Price (IOMAP), som viser fordelingen af de nuværende ETH-indehavere, bekræfter også denne relativt positive prognose. Dog kan bjørnene presse prisen under 1.600 dollars, hvis Buterin fortsætter med at foretage udbetalinger i de kommende dage.

Samlet set vil investorerne sandsynligvis holde øje med yderligere betydelige transaktioner fra Buterin og Ethereum Foundation-wallets, før de foretager yderligere salg eller køb. Ethereum-markedets reaktion på disse transaktioner vil være med til at bestemme den fremtidige udvikling i Ethereum-kursen.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button