EthereumKrypto News

Vitalik Buterins massive Transaktion: Ethereum-Mitgründer bewegt 1,3 Millionen US-Dollar in ETH

Vitalik Buterin bevæger 1,3 millioner amerikanske dollars i ETH

Der foregår i øjeblikket meget aktivitet omkring Ethereum. Den mest bemærkelsesværdige nyhed er uden tvivl, at medstifteren af Ethereum, Vitalik Buterin, for øjeblikket flytter en stor mængde af sin egen ETH til andre adresser.

Det er naturligvis bemærkelsesværdigt, når en af de vigtigste personer omkring Ethereum-projektet flytter sin egen kryptocurrency til andre adresser.

Ifølge almindelig information brugte Vitalik Buterin en adresse, der er over otte år gammel, til at samle ETH og sende det til Coinbase.

Mange investorer har allerede haft gode erfaringer med verdens næststørste kryptobørs, og det ser ud til, at Vitalik Buterin også vil bruge denne børs til at handle med hans coins.

Der er altså tale om “gammel, digital valuta”, der i øjeblikket er i bevægelse og sandsynligvis kan påvirke ETH’s kurs yderligere. Transaktionen kan ses på Etherscan.

Der er imidlertid flere interessante ting at berette om, da der var flere transaktioner, end der først blev kendt. Nogle af disse transaktioner kan spores til adresser fra ETH ICO-året 2014.

Det er klart, at disse mængder ETH kun udgør en brøkdel af den ETH, der handles dagligt. Transaktionen er primært interessant, fordi den blev udført direkte af folk, der er involveret i Ethereum-projektet.

Forskellige blockchain-adresser flytter store mængder ETH

Men der er også andre ældre adresser, der flytter store mængder ETH. Et aktuelt eksempel viser en bevægelse på knap 191 ETH til en værdi af cirka 320.000 amerikanske dollars i august til en anden adresse.

Top  Memecoin Bonk eksploderer og investerer i Solana-udvikling: Hvordan held og sentiment har ført til massive gevinster

Den oprindelige adresse er fra 2014 og blev også brugt under Ethereum’s kryptosalgsfremme (ICO).

I 2014 indsamlede Ethereum-projektet i alt 18,3 millioner amerikanske dollars for 60 millioner ETH. På det tidspunkt blev værdien af en ETH kun vurderet til 0,305 amerikanske dollars pr. mønt.

Siden begyndelsen af 2023 har Vitalik Buterin flyttet ETH for 3,6 millioner amerikanske dollars

Analysefirmaet Arkham viser, at Vitalik Buterin siden begyndelsen af 2023 har flyttet omkring 3,6 millioner dollars i ETH til kryptobørser som Kraken, Gemini og Coinbase.

Ofte har han brugt kryptobørsen Kraken. Det ser ud til, at Vitalik har haft gode erfaringer med Kraken.

I år har Vitalik Buterin flyttet ETH til en værdi af knap 4,6 millioner amerikanske dollars. Formålet med disse transaktioner er sandsynligvis at sælge ETH.

På dage, hvor Buterin har handlet med ETH, er værdien af kryptocurrency’en faldet med over 10 %.

Også andre hvaler overfører ETH til Kraken

Transaktionerne fra Ethereum-grundlæggeren er dog ikke enestående. Sidste måned overførte en ICO-valeadresse ETH til en værdi af 116 millioner dollars til Kraken, og en anden adresse overførte også over 4.000 ETH til en værdi over 7 millioner amerikanske dollars.

Mislykket.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button