Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Voraussichtlich signifikanter Rückgang der Bitcoin-Hash-Rate nach dem Bitcoin Halving im April 2024 – JPMorgan Bericht.

Bitcoin-Hash-Rate wird um 20 % bis April 2024 fallen

JPMorgan: Bitcoin Hash Rate kan falde med 20 % efter halvering i 2024

En nylig rapport fra JPMorgan forudser en potentiel nedgang på 20 % af Bitcoin-netværkets hash rate efter den næste halvering, der finder sted i april 2024. Ifølge rapporten kan op til 80 EH/s (eller 20 % af hash raten) forsvinde, da mindre effektiv hardware vil blive taget ud af drift.

Bitcoin Mining-industrien befinder sig ifølge forskningsrapporten i et afgørende øjeblik i forberedelsen til den kommende halvering. Halveringen finder sted hvert fjerde år og betyder en halvering af belønningen til Bitcoin-minerne.

Den fjerde halvering vil finde sted i april 2024 og forventes at bidrage til at begrænse inflationen. Rapporten anslår, at den fireårlige blokbelønning vil være på omkring 20 milliarder USD baseret på den nuværende kurs for Bitcoin. Det understreges dog, at dette er en betydelig nedgang på ca. 72 % sammenlignet med for lidt over to år siden.

På tidspunktet for rapportens offentliggørelse var Bitcoin-prisen på 26.778 USD.

JPMorgan nævner flere Bitcoin-miningfirmaer i rapporten, men betegner CleanSpark som deres foretrukne. De mener, at CleanSpark giver den bedste balance mellem størrelse, vækstpotentiale, energiomkostninger og relativ værdi.

Investeringsfirmaet bemærker dog, at Marathon Digital er den største operatør, men har de højeste energiomkostninger og de laveste marginer.

Marathon Digital har på deres hjemmeside en operationel opsummering, hvor de selv angiver, at tallene er skøn. Dog hævder de, at de i øjeblikket har omkring 155.910 operative minere på verdensplan.

Samtidig mener de, at Riot Platforms har relativt lave energiomkostninger og likviditet. Det er dog blevet rapporteret for nylig, at de fireårige cyklusser muligvis ikke har noget at gøre med Bitcoin-halveringerne, som tidligere antaget.

En Bitcoin-entusiast ved navn “Pledditor” har stillet spørgsmålstegn ved de udbredte antagelser og påpeger, at de fireårige cyklusser kun er tilfældigheder og har lidt med halveringerne at gøre.

Ikke desto mindre har den kommende halvering skabt begejstring blandt Bitcoin-miningfirmaer. Vi rapporterede den 16. august, at Bitcoin-infrastrukturfirmaet Blockstream køber Bitcoin-mining-rigs i forventning om, at værdien af disse aktiver vil stige efter april 2024.

Artikel med forbehold:

Ovenstående artikel er skrevet i overensstemmelse med retningslinjerne fra Trust Project og har til formål at levere nøjagtig og ajourført information. Det anbefales dog, at læserne selv verificerer fakta og konsulterer en ekspert, før de træffer beslutninger på baggrund af indholdet.

Exit mobile version