Krypto News

Wall Street Memes – Der nächste Meme Coin mit dem Potenzial zum Durchbruch?

Wall Street Memes: En Potentiel Kursexplosion i Krypto-Space?

Siden opkomsten af digitale valutaer har kryptomarkedet været kendt for sin uberegnelighed og muligheden for at se projekter med tvivlsom værdi nå milliarder af dollars i markedsværdi. Men sjældent har vi set et presale-salg på over 25 millioner dollars, hvilket gør Wall Street Memes til et af de største projekter i år. Mange analytikere forventer en massiv prisstigning, når projektet bliver noteret på kryptobørserne.

Er Wall Street Memes Næste Store Meme Coin?

Efter succesen med PEPE, der på kun 5 uger steg fra en værdi på 0 til en markedsværdi på næsten 2 milliarder dollars, praler enhver med at være det næste store Meme Coin-projekt. Dette udtryk er blevet meget almindeligt og bruges ofte af influencere. Desværre har ikke alle Meme Coins potentialet til at opnå en sådan præstation.

Mange af de nyeste coins lanceres med en likviditetspool på under 10.000 dollars, hvilket gør det svært at handle effektivt med dem. Selv små købs- eller salgsbeløb kan have stor indflydelse på prisen, hvilket resulterer i høje tab for handlende. Selvom det ikke er helt umuligt, er det meget usandsynligt, at disse projekter vil opnå samme succes som PEPE eller opnå en markedspris på tusind gange deres oprindelige værdi.

Wall Street Memes Har En Stærk Fællesskab Og Tilstrækkelig Likviditet

Udover likviditeten, der er afgørende for at muliggøre handel med store mængder tokens, er opbygningen af et stærkt fællesskab omkring et projekt også vigtigt. Mange projekter lanceres og forsøger derefter at skabe en hype omkring dem. Wall Street Memes er allerede positioneret med over en million følgere på tidligere Twitter og Instagram (nu X), hvilket giver det bedste udgangspunkt for at få $WSM-tokenet til at eksplodere.

Top  Regulering af Bitcoin intensiveres: BlackRock og Bitwise ændrer indsendelse til SEC for foreslået ETF

Wall Street Memes X-konto har en enorm rækkevidde, så meget at selv Elon Musk har reageret på tweets fra kontoen flere gange. Enhver, der har fulgt Meme Coins, ved, at Musk er svag for dem og kan få et token til at stige voldsomt med bare en tweet. Dette kunne også ske for $WSM, da milliardæren allerede har interageret flere gange med kontoen. Det faktum, at der allerede er solgt tokens for over 25 millioner dollars i Presale, antyder, at dette projekt er af en helt anden størrelsesorden end de fleste andre Meme Coins. Det er ikke urealistisk at forvente en markedsværdi på en milliard dollars efter noteringen på kryptobørserne.

Staking-Funktion Med Over 100% APY

Ud over at være en Meme Coin adskiller Wall Street Memes ($WSM) sig fra mængden ved at tilbyde en staking-funktion. Forrentningen afhænger af størrelsen på staking-poolen, og hvis flere investorer beslutter sig for at stake, falder afkastet. På nuværende tidspunkt ligger det dog stadig over 100%.

Token, der stakes, holdes låst i en periode, hvilket reducerer salgspresset og potentielt kan føre til yderligere prisstigninger. Allerede nu har mange analytikere prognosticeret kursmål for $WSM, der er langt højere end noteringsprisen.

Presale Slutter Snart

Hvis du vil drage fordel af denne mulighed og købe tokens til en fast pris i Presale, skal du skynde dig. Der er nu en nedtælling på hjemmesiden, der viser, at der er 33 dage til noteringen på de største kryptobørser. Afhængigt af, hvilke børser det drejer sig om, kan dette også være en bullish faktor, der får prisen til at stige, når de største kryptobørser tilføjer tokenet til deres platform. På grund af den store interesse omkring Wall Street Memes ($WSM) er det meget sandsynligt, at det vil komme på topbørserne.

Top  Ripple und Onafriq planen schnelle und kostengünstige Zahlungen für 27 afrikanische Staaten, das Vereinigte Königreich, Australien und den GCC.

Om Forfatteren

Manuel Lippitz har været iværksætter og investor i flere år. Efter succesfulde iværksættelsesprojekter fyldte investering i forskellige aktiver mere og mere. På sin ejendomsblog skriver han om livet som udlejer, og efter at have lanceret sine egne mining-stationer i 2020 har han fokuseret mere og mere på kryptokurser og NFT’er samt de muligheder, de bringer med sig.

Bemærk: Investering er spekulativt, og din kapital er i fare. Denne hjemmeside er ikke beregnet til brug i jurisdiktioner, hvor den beskrevne handel eller de beskrevne investeringer er forbudt, og den skal kun bruges af personer og på lovlig vis. Din investering er muligvis ikke beskyttet i dit land eller bopælsland. Du bør derfor udføre din egen due diligence. Denne hjemmeside er gratis at bruge, men vi kan modtage provision fra de selskaber, vi tilbyder på denne hjemmeside.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button