Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Wall Street Memes’ Listing on Multiple Top-Tier Exchanges Creates Frenzy Ahead of Presale End

Wall Street Memes Crypto FOMO Sees Another $1.4m Raised in a Day – Only 24 Hours Left to Buy $WSM at Lowest Price

Wall Street Memes: Den næste store meme-coin?

Wall Street Memes-token har indsamlet 1,4 millioner dollars inden for de seneste 24 timer, og der er kun maksimalt 24 timer tilbage for at få den sidste chance for at købe $WSM til de laveste priser. Selvom det præcise beløb ikke er blevet officielt offentliggjort, siden milepælen på 25 millioner dollars blev nået for et par uger siden, er Wall Street Memes en af årets største pre-sales. Købere fortsætter med at blive tiltrukket af $WSM-tokens vision om at monetarisere meme-aktiebevægelsen og bringe den over i kryptorummet. Det er en del af en bredere strategi for at give almindelige mennesker mulighed for at demokratisere det Wall Street-dominerede finansielle landskab.

Tilføj til dette spændingen omkring meddelelsen om, at mønten vil blive opført på “flere tier 1-børser”, der begynder den 26. september, og FOMO’en er let at forstå. Der florerer rygter om, hvilke centraliserede børser der vil være de første til at opføre det, der snart kan blive en af de største og mest nyttige meme-tokens nogensinde.

I går kom der nyheder om, at Binance måske bliver en af ​​de første børser til at opføre $WSM. Andre rygter peger på det stærke amerikanske fodaftryk for Wall Street Memes-brandet og sandsynligheden for, at nogle af de største navne inden for amerikanske krypto-børser, som f.eks. Coinbase og Kraken, kunne være interesseret i at opføre mønten. Alt vil blive afsløret om to dage, og det er med til at forklare, hvorfor fundraising-tempoet accelererer på så dramatisk vis. Men der er kun en dag tilbage til faktisk at købe i pre-sale, og det øger også frenzien omkring kryptocurrencyet.

Markedsdeltagerne er stadig opmærksomme på kraften i meme-coin-fænomenet. Dogecoin og Shiba Inu er stadig topmønter, på trods af de op- og nedture, der karakteriserer kryptovinteren. Samtidig viste Pepe en fortsat appetit på nye meme-tokens blandt kryptoinvestorer, da den blev lanceret for fem måneder siden og steg med 26.000%, som det kan ses i diagrammet nedenfor:

Wall Street Memes ‘King of Stonks’ kan også blive ‘King of Meme Coins’

Wall Street Memes-token er resultatet af en allerede etableret og blomstrende online fællesskab på en million handlende og kyndige investorer, der er forbundet med meme-aktietrenden, der tog fart under pandemien. Med synligheden som ‘King of Stonks’ kan den prale af adskillige interaktioner med Elon Musk på sin X (tidligere Twitter) -konto, da den nu kæmper for at blive ‘King of Meme Coins’.

For det første har deres Instagram-konto Wall Street Bets 539.000 følgere, og der er yderligere 279.000 på X. Og så er der deres 100.000 følgere på deres to andre Instagram-kanaler, wallstgonewild og wallstbullsnft. Wall Street Memes ‘X-konto er produktiv og populær. Hver af deres meget engagerende memes-tweets får regelmæssigt titusinder, ofte hundredtusinder, visninger, likes og retweets. Fyrene hos Wall Street Memes har gjort det til en kunstform at skabe viralt populære memes og viser, at de har en vindende formel. Forestil dig, hvad de vil gøre ved at bringe den samme opfindsomhed ind i krypto. Faktisk har de allerede gjort det. I maj i år lancerede teamet Wall Street Bulls Ordinære NFT-samling. Tidligere i 2021 tjente fællesskabsgrundlæggerne 2,5 millioner dollars, da de prægede Wall Street Bulls 10.000-dels NFT-samling, der berømt blev udsolgt på 32 minutter. Og nu har den meget forventede lancering af Wall Street Memes, da dens enorme pre-sale nærmer sig slutningen, fået tungen til at gå på folk.

Elon Musk-tilknytningen kan sende $WSM op på 100x gevinster

Så er der Elon Musk-faktoren. Lad det være nok at sige, når verdens rigeste mand tweeter til dig, er det markedsføringsguld, og Wall Street Memes har ikke været langsom til at bruge sine værdifulde forbindelser. Ét tweet fra Musk kan skabe en viral eksplosion, som Dogecoin-tokenholdere ved alt om og føre til gevinster på 100x eller mere.

Krypto-markedsdeltagere skal ikke begå den fejl at afskrive Wall Street Memes som bare endnu en utility-mangel ramme-token, der håber på at gå viralt. Når Musk interagerer med din X-feed, er det markedsføringsnektar. Det er den gode position, $WSM er i. Du kan se to af Musks indlæg på @wallstmemes ved at klikke på linket her og integreret nedenfor:

Med den slags verificerbar engagement er det rimeligt at spørge, om Musk har købt $WSM?

En rig mand købte for 1 million dollars værd af $WSM – var det Elon Musk?

Den 1. august købte en mysteriumsadresse $WSM i fem på hinanden følgende transaktioner, der beløb sig til 460 ETH med en værdi af 840.000 dollars på det tidspunkt. Samme tegnebog købte to uger tidligere også 93 ETH værd af $WSM. I alt blev der investeret 1 million dollars i $WSM af den mysteriøse kryptohval. Var det Elon Musk?

Kryptohvalens tokenkøb kan verificeres på Etherscan.

Samme adresse købte også 93 ETH værd af $WSM for to uger siden.

Lanceringen af staking-service er en succes – flere produkter på vej

Som det blev angivet af tokenomics-allokeringen på 30% af den samlede forsyning til community-belønninger, blev det altid stærkt signaleret, at teamet havde et antal værktøjs- og værdiforøgende produktinnovationer i tankerne. Det første frugt af det er staking-systemet, der blev introduceret for et par uger siden. Halvtreds procent af den samlede tokensforsyning på 2.000.000.000 (2 milliarder) var tilgængelig i pre-sale. Indtil videre er der blevet staket 386 millioner $WSM-tokens, hvilket giver en årlig procentdel afkast (APY) på 52%, som det kan ses på staking-dashboardet. Det betyder, at 38% af de tokens, der blev tildelt i pre-sale, nu er låst i staking pool smart kontrakt. Staking er gode nyheder for tokensholdere, ikke kun på grund af den passive indkomststrøm, de kan tjene, men også på grund af den stærke prisgrund, den skaber. Dette vil være særligt vigtigt, når mønten lanceres på børserne, da det vil dæmpe eventuelt salgspres, der måtte opstå.

Krypto-analytikere forsøger at gøre deres seere opmærksomme på muligheden for $WSM

Crypto YouTubers er meget begejstrede for at fortælle deres abonnenter om Wall Street Memes-muligheden. Den produktive pre-sale-analytiker Jacob Crypto Bury mener, at Wall Street Memes er klar til at eksplodere ved lanceringen og kunne stige med 10x ved notering. Austin Hilton, med mere end 230.000 abonnenter, har $WSM som en af de bedste altcoins at købe lige nu og minder sit publikum om, at dette er den sidste chance for at købe i pre-sale. Så er der YouTuber Joe Parys med 380.000 abonnenter. Han fortæller sine seere, at Wall Street Memes-tokenet kunne blive en 100x-krypto. Top crypto-eksperten Michael Wrubel, med 310.000 abonnenter, siger i sin seneste video for to dage siden til sine tilhængere, at ‘det er nu’, da FOMO’en når sit højdepunkt.

Lav din egen research, men der er også andre analytikere, der er enige i de tanker, der er givet udtryk for her, og som mener, at $WSM kan blive den næste Pepe.

Uanset hvilke top-tier børser der opfører Wall Street Memes den 26. september, er der kun

Exit mobile version