Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Wall Street Meme’s nye $WSM meme-coin i højeste gear, stiger med 3x siden presale.

Bigger Than Pepe and Shiba Inu, Wall Street Memes Price Pumps 56%, Trading Volume Beats Other Top Crypto Meme Coins

Wall Street Meme’s nyudviklede $WSM meme-coin er i fuld fart fremad, da den er steget 3 gange siden presale. I løbet af de seneste 24 timer har Wall Street Memes-token en større handelsvolumen end de populære meme coins Pepe og Shiba Inu. Prisen på token er steget med 56% i weekendens begyndelse og er nu på $0.071, wafer en markedsværdi på $142 millioner. Tidlige købere fra presale har oplevet en gevinst på næsten 3 gange deres investering efter en prisstigning på 183%. Prisen forventes at stige til $0.10 inden for de næste par timer. Deltagere, der købte $SWM, da det blev lanceret på centraliserede børser som OKX, har oplevet en gevinst på over 100%. $WSM nåede sit hidtil højeste niveau på $0.089 kl. 7:00 UTC. Tokenet er konstant blandt de topstigende kryptovalutaer på DEXTols og Coinmarketcap.

Wall Street Memes har en stor produktafgang i oktober. Den hurtige prisstigning kommer efter, at Wall Street Memes hintede om lanceringen af sit første produkt og et token-tilbagekøbsprogram, der forventes at lancere i oktober. Wall Street Memes har allerede backing fra et socialt community på 1,1 millioner brugere, der er vokset ud af memestocks-bevægelsen. Deres mission om at demokratisere finansverdenen og konkurrere med Wall Street finder stor opbakning inden for kryptomiljøet. Elon Musk har endda interageret med deres Twitter-konto, og der er rygter om, at han måske er en af de store købere af $WSM. $WSM har også en indbygget staking-nytte, hvilket adskiller det fra mange andre meme coins uden nogen reelle anvendelsesmuligheder.

Handelsvolumenen slår Shiba Inu og Pepe – flere topbørser vil følge efter om 3 dage. Wall Street Memes har i løbet af de seneste 24 timer haft en handelsvolumen på $79 millioner, hvilket er højere end Shiba Inu’s $74 millioner og Pepe’s $70 millioner. Når markedet tiltrækker flere tradere, vil andre store børser udover OKX og Huobi begynde at lægge mærke til Wall Street Memes. Der har været rygter om, at Binance også vil tilbyde $WSM. Med den eksplosive start på handel er det meget sandsynligt, at det sker på kort sigt. $WSM er den mest populære meme coin på OKX, og en notering på Binance vil gøre det til en af toppene inden for meme coin-verdenen. Ifølge en nedtælling på hjemmesiden vil den næste store børsnotering finde sted om 3 dage.

Wall Street Memes en milliard dollars værdiansættelse kunne være et konservativt estimat. Med deres ambition om at nå en værdiansættelse på en milliard dollars kan det vise sig at være et konservativt mål. Da Pepe blev lanceret på Binance, steg prisen med 2000%. Men som tidligere nævnt har $WSM en brugsværdi, som andre coins som Doge og Pepe mangler. Selv Shiba Inu, der har givet en gevinst på 26.000% til nogle tidlige investorer, har haft problemer med at tilføje en anvendelsesmulighed, som set med deres Shibarium-lancering. Udover OKX og Huobi har MEXC, BitMart, LBank og Coinex også noteret $WSM på deres platforme, kun en uge efter lanceringen. Jo flere børser, som $WSM kan handles på, desto nemmere bliver det for detailinvestorer at købe tokenen, hvilket skaber en positiv spiral for prisen.

$WSM’s yield-bærende nytteværdi gør det ekstra attraktivt. Der er i øjeblikket 540 millioner token, der er staked, hvilket giver en årlig rente afkast på 37%. Dermed kan ejere af $WSM-tokenen både opnå kapitalgevinster og opnå en passiv indtægtsstrøm, hvilket gør tokenen ekstra attraktiv for investorer. Det skal også bemærkes, at Wall Street Memes i øjeblikket afholder en generøs konkurrence med $50.000 i præmiepuljen, som kan deltages i på Gleam. Som nyheder om Wall Street Memes spredes som en steppebrand gennem kryptomiljøet, kan det være et spørgsmål om tid, før Elon Musk tweet om det. Uanset hvad er $WSM den seneste hypede coin inden for kryptovaluta. Med hensyn til markedsværdi er Wall Street Memes den syvendestørste meme coin.

Wall Street Memes er en spændende mulighed, men der findes også andre projekter med potentiale. Meme Kombat ($MK) er en af dem. Denne platform til kamp mellem meme-karakterer giver spillerne mulighed for at satse på udfaldet, og der er intet lignende inden for kryptoverdenen. Projektet er i presale-fasen og har allerede samlet $147.000 med et mål om at nå $1 million. Du kan købe Meme Kombat-tokenet med ETH, BNB eller USDT. En anden interessant mulighed er Bitcoin Minetrix, der tilbyder ægte decentral minedrift af Bitcoin. Du kan købe $BTCMTX-tokenet og bruge det til at mine Bitcoin uden at skulle betale eller foretage manuelle transaktioner. $BTCMTX koster $0.011, og projektet har allerede samlet næsten en kvart million dollars på få dage.

Bemærk: Kryptoprojekter, der nævnes i denne artikel, udgør ikke finansielle råd fra forfatteren eller publikationen – kryptovalutaer er meget volatile investeringer med betydelig risiko. Foretag altid din egen undersøgelse. Du kan risikere at miste hele din kapital.

Exit mobile version