Krypto News

Wall Street Memes sammelt erfolgreich 25 Millionen US-Dollar Kapital für neuen Memecoin ein

Wall Street Memes – Erobring af den kryptoverdenen

I de seneste måneder har Wall Street Memes konsekvent formået at indsamle kapital til deres nye Memecoin, WSM. Uanset om markedet har været bullish, bearish eller har oplevet et flash-crash, har interessen for WSM været vedvarende, og de har for nylig nået en milepæl med succes ved at indsamle 25 millioner dollars. Med dette beløb er Wall Street Memes blevet en af årets største presales i 2023.

Samtidig har holdet introduceret staking-funktionen tidligt. Nu kan investorer allerede deponere deres WSM-token i staking og opnå passiv indtjening under presale. Med annonceringen om flere Tier-1-listinger i slutningen af september bliver fantasien yderligere fodret. Med en betydelig tiltrækningskraft, takket være en levende fællesskab, kan WSM hurtigt optræde på førende kryptobørser.

Hvad er Wall Street Memes (WSM)?

WallStreetBets er et Reddit-fællesskab, der fokuserer på handel med aktier og andre finansielle instrumenter. Fællesskabets vision er at give “små” investorer en stemme og kollektivt påvirke markedet. Denne vision har opnået enorm popularitet, især gennem spektakulære begivenheder som GameStop- og AMC short-squeezes, hvor fællesskabet koordinerede køb for at tvinge short-sælgere til at give op. Disse begivenheder har gjort WallStreetBets til et symbol på demokratiseringen af finansmarkederne.

Wall Street Memes blev skabt i forlængelse af denne bevægelse og har i de seneste år opbygget en gigantisk følgerskare, der fejrer de sjove billeder. Selv Elon Musk har allerede interageret med den anerkendte Twitter-kanal.

Top  Finanzaufsichtschef kritiserer Bitcoin: Erkenner ingen verdi og advarer mod spekulation i kryptosektoren

Det digitale valutamarked har allerede haft succes med flere NFT-kollektioner ved hjælp af cross-selling-metoden. Nu har Wall Street Memes-teamet planer om at skabe en Memecoin, der på mellemlang sigt skal nå en markedsværdi på 1 milliard dollars. Dette mål er offensivt formuleret i roadmapen og ville kræve en stigning på omkring 15 gange.

Hvad tilbyder Wall Street Memes?

Wall Street Memes er primært en Memecoin, der drives af en levende fællesskab og ønsket om stigende priser. Den stærke tilhængerskare og den kollektive håb om værdiforøgelse er afgørende faktorer, der driver mønten og fremmer dens popularitet.

Ikke desto mindre ønsker Wall Street Memes tydeligt at generere værdi for investorerne. Tokenomics sætter allerede 30% af token til side som belønning til fællesskabet, der enten kan udbetales som staking-rewards eller airdrops. Udover det rene Meme-branding giver WSM-indehavere derfor mulighed for at opnå passiv indkomst.

Et Stake-2-Earn-koncept er bullish, da det øger efterspørgslen efter mønten og samtidig reducerer det handelbare udbud på markedet. Når investorer “staker” deres mønter for at modtage belønninger, fjernes disse mønter fra cirkulationen. Dette reducerer udbuddet og kan, ved konstant eller stigende efterspørgsel, presse prisen opad. I en sådan atmosfære kan nye investorer også tiltrækkes, hvilket yderligere øger efterspørgslen og dermed prisen.

En stor og aktiv fællesskab er afgørende for Memecoins, da det fremmer den virale spredning og accept af mønten. En stærk fællesskab kan øge handelsvolumen og markedsværdien, hvilket igen tiltrækker opmærksomhed fra andre investorer og potentielt øger møntens værdi.

Wall Street Memes har allerede opbygget et fællesskab på over en million følgere under presale. I modsætning til mange andre Memecoins, der starter uden stor opbakning, har Wall Street Memes derfor en imponerende følgerskare.

Top  Ethereum - En revolutionerende alternativ til Bitcoin?

Sidste chance for at deltage i Wall Street Memes Presale

Med en kapitalindsamling på over 25 millioner dollars indtil videre er Wall Street Memes blevet en af ​​årets største og mest succesfulde kryptopresales i 2023. Med CEX-listinger og noteringer lige om hjørnet er der ikke meget tid tilbage til at købe WSM til den fastsatte presale-pris. Efterfølgende vil offentlig handel bestemme prisen.

Selvfølgelig bør enhver investering altid forudgås af en omhyggelig due diligence. I denne analyse kan de stærke fundamentale data, det store fællesskab, fokusset på fællesskabet og den passive indkomst gennem staking inkorporeres. Samtidig forbliver Memecoins et af de mest populære markedssegmenter i 2023.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button