Krypto News

Wall Street Memes: Wall Street Wale investieren Millionen in den neuen Memecoin

Wall Street Memes – Den nye Memecoin med en stærk start

Den nye Memecoin Wall Street Memes har allerede indsamlet over 23,5 millioner amerikanske dollars i presale. Udover de stærke tokenomics og det virale koncept, viser On-Chain-data også, at krypto-hvaler nu investerer i Wall Street Memes. En af disse hvaler investerede næsten 850.000 dollars i WSM på få minutter, som vist på nedenstående screenshot.

Wall Street Memes bringer “GameStop”-ånden ind i krypto-verdenen

GameStop, der tidligere var en kæmpende detailhandler af videospil, blev omdrejningspunktet for et enestående finansielt fænomen – drevet af Reddit-fællesskabet WallStreetBets. Denne gruppe af småinvestorer bandt sammen for at udfordre institutionelle short-sælgere og få GameStops aktiekurs til at stige. Det blev ikke kun set som en finansiel bevægelse, men også som en protest mod det traditionelle finanssystem og magten hos de store hedgefonde. Visionen symboliserede opkomsten af “Retail-Investor” og demokratiseringen af finansmarkederne.

Denne tidløse bestræbelse skal nu overføres til krypto-verdenen. Med paralleller til Wall Street Bets, en stor tilhængerskare og underholdende humor, ønsker Wall Street Memes at forene private investorer og give enhver investor mulighed for at drage fordel af denne udvikling.

GEM-holdningen spiller en central rolle i Memecoins

Memecoins drives ofte af virale trends og sociale medier, og fællesskabet spiller en central rolle i at påvirke værdien og accepten af ​​en memecoin. Et stærkt fællesskab kan skabe hype, opbygge tillid og sikre bæredygtigheden af ​​en memecoin ud over dens oprindelige memenatur.

Wall Street Memes har allerede en konkurrencemæssig fordel med over en million følgere på sociale medier. Mens mange memecoins langsomt skal opbygge deres tilhængerskare, har Wall Street Memes allerede et eksisterende og voksende fællesskab, der fortsætter med at vokse under presale. På det officielle Twitter-konto har Wall Street Memes allerede omkring 260.000 følgere, og det kan fortsat øge sin popularitet.

Top  Vitalik Buterins Anerkendelse af Solana: En Vendepunkt For Investorer?

Krypto-influencere spiller også en stor rolle i at sprede budskabet om Wall Street Memes. Med stigende kapitalindsamling vil der sandsynligvis blive lanceret en omfattende marketingkampagne efter ICO’en for at sikre, at Wall Street Memes forbliver i fokus for den dynamiske memecoin-verden.

WSM-token distribution

Allerede i presale kan investorer få en 50% ejerandel af den nye memecoin WSM. De andre 50% af tokenene vil blive fordelt som følger – 30% til fællesskabsbelønninger, 10% til CEX-likviditet og 10% til DEX-likviditet. Dette giver to fordele:

For det første forventes airdrops at være en integreret del af WSM’s livscyklus. 30% af fællesskabsbelønningerne vil blive fordelt over tid, og den første giveaway finder allerede sted under presale. Dette opfordrer til HODLN (holde på) og kan mindske salgspresset.

For det andet sikres problemfri og omkostningseffektiv handel efter lanceringen gennem likviditet. Ved at undgå insiderallokeringer og fuldt ud stille det til rådighed for fællesskabet, viser WSM sin ambition. Wall Street Memes betegner sig selv på Twitter som nummer 1 blandt krypto-fællesskabs-memecoins.

En potentiel succes for Wall Street Memes

Wall

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button