Krypto News

X (tidligere Twitter) får licens til at tilbyde krypto-betalinger og -handel i Rhode Island

X (tidligere Twitter) får nu en “Rhode Island Currency Transmitter License”. Licensen, der blev udstedt den 28. august, giver den sociale medieplatform mulighed for at tilbyde krypto-betalinger og -handel til nye amerikanske brugere.

Dette inkluderer opbevaring samt sending og modtagelse af digitale aktiver. Under den nye licens er det også muligt at tilbyde andre kryptobaserede tjenester som f.eks. NFT’er eller tilbyde tegnebøger.

Indtil nu har den tidligere Twitter sikret adskillige amerikanske licenser for at tilbyde kryptotjenester i forskellige amerikanske stater. Med den nye licens kan virksomheden nu også tilbyde tjenester med digitale valutaer i den mindste amerikanske stat, Rhode Island.

Dette bringer virksomhedens mål om at udvikle en “Everything App”, som Elon Musk har talt om flere gange, tættere på virkeligheden. Milliardæren har antydet, at X vil tilbyde videokald, betalinger, shopping og beskeder og derved konkurrere direkte med WeChat-appen.

Ikke desto mindre skal virksomheden stadig opnå licenser i yderligere 43 amerikanske stater for at kunne tilbyde kryptotjenester i hele USA.

Følg os for flere oplysninger om kryptovalutaer på:

Twitter eller deltag i vores gruppe på Telegram.

Haftungsausschluss

I overensstemmelse med Trust Projects retningslinjer forpligter BeInCrypto sig til upartisk og gennemsigtig rapportering. Denne artikel har til formål at levere nøjagtige og aktuelle oplysninger. Det anbefales dog, at læserne selv kontrollerer fakta og konsulterer en ekspert, før de træffer beslutninger baseret på indholdet.

E-mail: Mislykket

Top  Bitcoin på vej mod 300.000 dollar: Eksperter ser stort vækstpotentiale

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button